Dommedagsstemning på PlayStation 4 og Xbox One

Slik blir «Metro Redux».

23. mai 2014 13:37

(PressFire.no): Dette har vært en av vårens dårligst skjulte hemmeligheter:

De to «Metro»-spillene, «2033» og «Last Light», kommer til PS4 og Xbox One. Pc får også i løpet av sommeren.

Bekreftelsen kom endelig, da utgiveren Deep Silver fortalte om «Metro Redux» – navnet på samlepakka.

Bedre grafikk

Begge spillene blir overhalt og remastret, sier Deep Silver. Ikke bare er grafikken skarpere og penere, begge spillene kjører også i 60 bilder i sekundet.

Det første, «Metro 2033», er overført til den seneste versjonen av spillmotoren til 4A Games, noe Deep Silver hevder gjør at de grafiske og spillmekaniske forbedringene vi finner i «Last Light» bakes inn i «2033».

Sammen med denne kunngjøringen, ble det også sluppet en trailer fra «Metro Redux» som du kan se i denne saken.

Mer avanserte lyseffekter, dynamisk vær, flere detaljer og animasjoner hos spillfigurene, mer og bedre ødeleggelse pluss utbedringer innen røyk, flammer og partikkeleffekter, fremheves også i pressemeldingen.

Velg din spillestil

«Metro: Last Light», opprinnelig sluppet i fjor, får også utbedringer. Både grafisk og mekanisk, sier Deep Silver.

Det er også verdt å merke seg at alt av ekstrainnhold sluppet er inkludert i denne «Redux»-pakka.

Flere typer å spille på er overført til begge «Metro»-spillene: Survival (knapt med ressurser og ammunisjon), Spartan (for de action-hungrige) og Ranger Mode (uten HUD-skjermen, og den mest utfordrende varianten).

Så langt har ikke utgiveren gitt oss en lanseringsdato, men «Redux» kommer i løpet av sommeren. Spillene skal både selges separat, digitalt, og i én boks der begge spillene er med. Prisen for den stykkvise varianten blir 24.99 dollar, og samlepakka har anbefalt utsalgspris på 49.99 dollar.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3