Digger du «Sons of Anarchy»?

Nå forhandles det om et dataspill.

27. februar 2012 12:59

(PressFire.no): Den femte sesongen av den svært populære tv-serien om en motorsykkelbande, «Sons of Anarchy», er nå i produksjon.

Det er imidlertid ikke det eneste som skjer rundt serien. For skaperen Kurt Sutter avslører på mikrobloggenettstedet Twitter at det nå forhandles om et dataspill basert på serien:

- Gjennomfører snart møter om et «Sons of Anarchy»-spill. Et stort spillselskap er interessert. Prøver å finne ut av kostnader, plattform og timing, skrev han.

Skal vi tolke hans neste twitter-melding trenger det heller ikke være veldig lenge til vi får se spillet:

- Det koster titalls millioner og tar år å lage et plattformbasert spill. Vi leker med idéen om å lage et high end-spill for nettlesere.

Flere tv-serier har blitt spillmatisert de siste årene. Telltale Games har annonsert spill basert på zombieserien «Walking Dead», og har nylig sluppet en spillserie basert på «Law and Order»-serien.

Norske Artplant har også fått oppmerksomhet for sitt massive onlinespill basert på sci-fi-serien «Battlestar Galactica». I fjor vant dette spillet prisen i kategorien Beste spill i nettleser under Gamescom-messen i Tyskland.

I «Sons of Anarchy» ser vi blant annet Ron Perlman («Hellboy») i en av hovedrollene. Det er TV2 som viser «Sons of Anarchy»-serien i Norge.

Foto: FX Networks.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3