«Diablo III» har endelig fått dato!

Det er ikke lenge til ...

15. mars 2012 14:26

(PressFire.no): Det har gått en del tid siden spillet ble flyttet fra sitt planlagte lanseringsvindu, men nå har endelig Blizzard kunngjort hva som blir slippdatoen for storspillet «Diablo III».

Opprinnelig var planen å gi ut oppfølgeren til «Diablo II» (2000) i fjor høst. 

Finn fram kalenderen og en tusj med én gang: Datoen å merke seg er 15. mai.

Utgiveren har åpnet forhåndssalget, og ser med dette ut til å være såpass bombesikre på datoen at vi bare kan begynne å glede oss.

- Ingen vil huske om spillet er forsinket, bare om det ikke er fantastisk, skrev Jay Wilson fra Blizzard Entertainment i en blogg om fremdriften til svært etterlengtede «Diablo III».

Det skjedde på nyåret, samtidig med at Blizzard avslørte at man ville gjøre store endringer ved spillet basert på betatesten av «Diablo III» som har rullet og gått de siste månedene.

Kjøper du et årsabonnement til «World of Warcraft» før 1. mai, premierer Blizzard deg med en gratisversjon av «Diablo III» til nedlastning, skriver de på sine hjemmesider.

Lanseringen av «Diablo III» den 15. mai skjer både digital, via Blizzards onlinebutikk, og i mange butikker jorda rundt. Det kommer ut til pc/mac. Ryktene om en konsollversjon har på ingen måte forduftet de seneste månedene, selv om vi antar at noe slikt ligger litt frem i tid - om Blizzard har noe slikt de ønsker å bekrefte ... 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3