Dette er Pep Guardiolas noe uventede «FIFA»-signering

Etter nylig å ha tatt over Manchester City, har den anerkjente treneren signert sin fjerde spiller. Isj.

6. juli 2016 17:43

(PressFire.no): Det har lenge vært kjent at ett av verdens mest ettertraktede navn innen fotball skal ta over Manchester City FC i forkant av årets Premier League-sesong.

Signeringen av Pep Guardiola har også ført med seg en litt mer uventet signering, nemlig «Fifa»-spilleren Kieran «Kez» Brown.

Flere store sportsklubber og aktører har de siste par årene begynt å satse for fullt på lag og spillere i diverse e-sport-spill.

Blant de første var tyrkiske Besiktas og tyske Schalke 04 i «League of Legends», men nå har også engelske fotballag begynt å signere spillere i e-sport.


Drømte om å spille Premier League-klubb

På Brown sin Twitter-konto står det i biografien at han hadde mål om å spille i en Premier League-klubb da han var yngre. Dette har han nå lykkes med, selv om det kanskje er på noe utradisjonelt vis.

Klubben selv kunne ønske Brown velkommen, og Diego Gagliani var full av lovord for signeringen.

- Da vi startet søket for å finne en e-sport-spiller, så bestemte vi oss for at vi ønsket oss noen som var fantastisk, ung og talentfull, men som også var sulten og ville vokse. 

- Vi har skikkelig trua på at vi har funnet dette i Kieran. Han er full av potensial. Ikke bare er han en stor spiller, men vi tror også at han vil engasjere og kommunisere skikkelig godt med fans fra hele verden, skrøt Diego Gigliani, visepresident for medie og innovasjon i Manchester City.

Også West Ham har signert

Brown følger dermed på en måte Manuel Agudo Duran, bedre kjent som Nolito, Ilkay Gundogan og talentfulle Oleksandr Zinchenko til klubben etter Guardiolas ankomst.

West Ham tok steget inn i «FIFA» ved å signere Sean «Dragonn» Allen tidligere i år, og nå har altså Manchester City tatt opp kampen – ikke bare på gressmatta i virkeligheten, men også på den virtuelle.

Også Manchester United ryktes å være på jakt etter et eget e-sportlag, i «Overwatch».

Det store spørsmålet er nå om norske klubber planlegger å involvere seg i e-sport, og dermed føye seg inn i den svært gjeve rekken av klubben som til nå har egne lag og spillere...

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3