- Dette blir det siste «The Witcher»-spillet

Mener de har skapt «det ultimate fantasy-rollespillet».

6. februar 2013 10:51

(PressFire.no): I går ble oppfølgeren til det hyllede fantasy-rollespillet «The Witcher 2: Assassins of Kings» annonsert, og de polske utviklerne har større ambisjoner enn noen gang. 

Faktisk skal de være så fornøyde med hvor «The Witcher 3: Wild Hunt» er på vei at dette blir deres siste utgivelse i serien om heksejegeren Geralt fra Rivia.

- Hvorfor? Fordi vi mener at serien burde slutte på topp. Teknologien har kommet dit at vi endelig kan fortelle historien vi vil, med grafikken vi ønsker, i verdenen vi så for oss, forklarer CD Projekt RED i en pressemelding (via Kotaku). 

Lager fremtidsrollespill

Treeren skal for første gang løsne lissene og ta det mørke fantasiuniverset til en helt åpen verden, som etter sigende sikter på å være 20 prosent større enn massive «Skyrim».

- Dette blir det ultimate fantasy-rollespillet. Selv om vi ikke akkurat har gått tom for historier å fortelle, er det på tide å se på nye verdener og horisonter for å utfordre oss selv, fortsetter uttalelsen.

Polakkene jobber blant annet på en videospilloverføring av det klassiske penn-og-papir-rollespillet «Cyberpunk» - som skal dele mange av verdiene til «The Witcher»-serien.

De første bildene

Siden annonseringen i går, har de første bildene fra rollespillet blitt sluppet hos Game Informer, som også håndterte den offisielle annonseringen.

All Games Beta har hele galleriet deres, hvor du blant annet får se hvordan den splitter nye REDengine 3-motoren oppfører seg i praksis. 

Her er det lett å trekke tråder til «Skyrim», der begge ser ut til å lene seg på nordiskinspirerte landskap, granskog og snødekte sletter.

Helt nederst på denne siden ser du også den offisielle lokkeduen skaperne har lagd for spillet, som er ment å utgis til pc og neste generasjons konsoller i 2014. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3