– Det var high fives i salen hver gang noe ble skutt i fillebiter

Vi oppsummerer Bethesdas E3-pressekonferanse.

15. juni 2015 13:32

LOS ANGELES (PressFire.no): I år startet E3-spillmessa tidligere enn før, med Bethesda som nykommeren.

For første gang arrangerte spillselskapet sin egen pressekonferanse. 

– Topp stemning hos Bethesda,
mener PressFires L.A.-farere.

Mandag og tirsdag fortsetter showet med aktører som Microsoft, Sony, EA og Ubisoft.

I natt, norsk tid, rullet Bethesda ut den ene avsløringen etter den andre. Høydepunktet var utvilsomt «Fallout 4», men våre utsendte  som er i Los Angeles for å rapportere fra E3 denne uka  lot seg også imponere over «Dishonored 2». 

– Det var high fives bak oss i salen, hver gang noe ble skutt i fillebiter, oppsummerer PressFires reportere rett etter å ha blitt utsatt for nye «Doom».

«Fallout 4»-nedtellinga sørget for
full jubel i salen.
(Foto: PressFire).
«Fallout 4»-nedtellinga sørget for
full jubel i salen.
(Foto: PressFire).

I tillegg til disse tre store titlene, annonserte også Bethesda et kortspill lagt til «The Elder Scrolls»-universet (tenk «Hearthstone», bare med «Skyrim»-smak), og et mobilspill der du allerede i dag kan starte Fallout-eventyret. «Fallout Shelter», som det heter, er nå ute til iOS.

Pressekonferansen foregikk i Dolby Theatre i Los Angeles. Klokka 17.30 mandag fortsetter E3-spillmessa, og vi sender direkte i hele kveld samtidig som Microsoft, EA, Ubisoft og Sony skal avsløre sine nye spill.

Du kan følge hele E3-sendingen her. Vi viser alt live, og har studiosending med gjester og oppvarming fra klokka 17.30 mandag.

Reportere: Mikael Lunde og Jarle Hrafn Grindhaug.
Foto/klipp: Fredrik Reed. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3