Endelig fikk «Doom» sjansen til å skinne

Monsterskyting har ikke gått av moten.

15. juni 2015 10:33

(PressFire.no): I fjor valgte Bethesda å la den mest hardbarka fansen få en stund alene sammen med nye «Doom ». På E3 i år har de peilet ut en litt annen kurs.

Spillet ble vist under E3-pressekonferansen i natt.

Se traileren i videovinduet.


Trøblete utvikling

Det er flere år siden vi begynte å høre om denne oppfølgeren. Bethesda har tydeligvis slitt med å finne form og fasongen som passer, for i 2011 fortalte Kotaku at «Doom» regelrett hadde blitt vraket.

Arbeidet startet selvsagt igjen.

Trolig var det retningen prosjektet tok, sammen med kvaliteteshensyn, som har gjort ventetiden så lang.

Monstermos

Det ser ut som flere av Bethesdas nye spill alle får ekstra grafikkhestekrefter. Både «Fallout 4» og «Dishonored 2» er på vei, vet vi, og «Doom» har nå også blitt vist i forbindelse med spillmessa i Los Angeles.

Først slippes «Fallout 4» og en nyversjon av første «Dishonored». «Doom» og «Dishonored 2» danner andre pulje i slipplanen til dette selskapet.

Id Software, studioet bak «Doom», viste både fram en- og flerspilleren i løpet av nattas pressekonferanse. Du kan se E3-demoen i videovinduet.

«Doom 4» blir lansert våren 2016, ble det bekreftet. Spillet kommer til PlayStation 4, Xbox One og pc.

Mandag, fra klokka 17.30, viser vi fire pressekonferanser på rappen. I tillegg har vi gjester i studioet vårt og skal varme opp, kommentere og spekulere litt. Se den 12 timer lange sendinga her.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3