- Det kommer ALDRI til PlayStation 3

Sony viste ingen interesse for «Super Meat Boy».

13. november 2010 14:43

Mange har nok fått med seg den nye hiten på Xbox LIVE Arcade, «Super Meat Boy». Vår anmelder kalte det for et fantastisk plattformspill og belønnet det med en 4-er på terningen men også «sadistisk problemløsning for den tålmodige». Dette er nemlig et spill som krever en del av deg.

Spillet er foreløpig kun tilgjengelig på Xbox 360, men det skal også på vei til både Nintendo Wii samt at det er planlagt en PC-versjon i slutten av november. 

PlayStation 3-eiere må imidlertid se seg forbigått, for spillet vil aldri komme til Sony-konsollen.

Det slår Edmund McMillen fra utviklerstudioet selv fast på bloggen til spillet.

- Hvorfor vil ikke dette spørsmålet dø ut? Vi har svart på dette i offentlighet minst 15 ganger, men det stopper aldri, skriver han i bloggen.

- Vi kan ALDRI lage en PS3-versjon av «Super Meat Boy», fordi da vi gikk rundt i forhandlinger med utgivere, var Sony de eneste som ikke viste noe særlig interesse for spillet. Vi antok at det betydde at de ikke ville ha spillet, så vi signerte en avtale med Nintendo og Microsoft.

- Kontraktene våre ekskluderer en utgivelse på PS3. Vi ville elsket å gjøre en PS3-versjon, men det er faktisk ikke mulig lengre, så stopp å spørre om det.

Der. Da skulle det være avgjort én gang for alle.

Xbox 360 kan imidlertid smile bredt og se frem til en stor oppdatering til spillet, som etter planen skal lanseres 21. november. Oppdateringen skal fikse flere feil, men vil også inkludere ny musikk og hele 20 nye brett. Og det beste av alt – oppdateringen er helt gratis.

Dette er en måte å gi noe tilbake til fansen, etter at en av spillskaperne havnet på sykehus og fikk en regning pålydende 50.000 dollar. Folk stilte opp og ga sine bidrag, så derfor ble Team Meat riktig så gavmilde.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3