«Super Meat Boy» starter med et lanseringssalg

- En takk til dem som betalte sykehusregning på 50.000 dollar.

19. oktober 2010 11:11

Vanligvis får vi servert tilbud fra XBLA-menyene først etter at et spill har ramlet ut av bestselgerlistene og blitt noen måneder gammelt. Men utviklerne bak «Super Meat Boy» har en original tvist før deres plattformspill rulles ut via Xbox LIVE Marketplace-menyene denne uken: De som kjøper spillet tidlig blir belønnet med en rabatt på 33 %.

Alt er gjort for å gi fansen noen tilbake – før det hele egentlig har begynt. Handler du «Super Meat Boy» i løpet av de første ukene etter lanseringen onsdag 20. oktober, betaler du bare 800 Microsoft-poeng – mot 1200 som er fullpris.

- Vi håper dere setter pris på denne tidlige julegaven. Deres positive kommentarer, fan art og donasjonene da Edmund var på sykehus har blitt satt pris på. Vi er mer enn glade for å kunne gi noe tilbake, uttaler Team Meat via IGN.

GRATIS UTVIDELSER PÅ VEI

Edmund, en av to grunnleggere av Team Meat, havnet nemlig på sykehus mens «Super Meat Boy» var i støpeskjeen. En rekke mennesker bidro til å gjøre operasjonen og sykehusoppholdet mulig. Dette har tydeligvis gjort utviklerne fulle av gavmildhet.

I et intervju med Eurogamer forteller duoen Edmund McMillen og Tommy Refenes at dette motiverte beslutningen om å gjøre flere planlagte utvidelser etter lanseringen av «Super Meat Boy» gratis.

- Jeg kunne gi deg en bunke forskjellige grunner til at vi bestemte oss for ikke å kreve penger for utvidelsene, men en av grunnene er at jeg havnet på sykehus tidlig i utviklingen for å fjerne galleblæren og en rekke mennesker donerte mye penger – jeg fikk en sykehusregning på 50.000 dollar.

- Det kuleste er å si at dette er en måte å gi tilbake på, overfor alle menneskene som hjalp meg, forteller McMillen til Eurogamer.

«Super Meat Boy» er et til tider knalltøft, utilgivelig og klassisk plattformspill, som utviklerne selv har sagt er en nesegrus hyllest til NES-spill som «Ghost 'n Goblins», «Mega Man» samt den japanske versjonen av «Super Mario Bros. 2». Spillet lanseres først til Xbox 360 før det finner veien til PC/Mac og WiiWare en gang i november.

Det er basert på flashspillet «Meat Boy» fra 2008 som du kan teste gratis her

«Super Meat Boy» havner i menyene på Xbox LIVE Marketplace onsdag 20. oktober, og koster innledningsvis 800 Microsoft-poeng før prisen jekkes opp til 1200 en gang i november.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3