Det er flere uker siden «Counter-Strike: GO» kom ut

Men mange PS3-eiere venter fortsatt.

19. september 2012 16:28

(PressFire.no): Det seneste tilskuddet til «Counter-Strike»-serien, «Global Offensive», kom først ut til Xbox 360, pc og mac i forrige måned.

Også til PlayStation 3. I USA, vel og merke.

- Sorry, sier Sony

Den europeiske Sony-avdelingen har brukt ekstremt lang tid på å få ut spillet til PlayStation Store.

Eurogamer har telt dager og kommet fram til at det nå har drøyd i hele fem uker. (21. og 22. august var de europeiske datoene, til henholdsvis pc/mac og Xbox 360).

Det eneste som har blitt sagt fra offisielt hold så langt, er at noen er lei seg.

- Sorry, jeg har fortsatt ikke noe jeg kan si om dette, sier en talsperson for Sony Europa i kommentarfeltet på den offisielle PlayStation-bloggen.

«»

CS er ikke alene

Dette minner om situasjonen rundt lanseringen av de episodebaserte «The Walking Dead»-spillene fra Telltale. For det har drøyd med å få ut disse, men bare i Europa.

Amerikanske PS3-eiere får zombie-avsnittene på lanseringsdato.

«Payday: The Heist» og finnene i Frozenbyte, som har lagd «Trine 2», har opplevd den samme typen forsinkelse på den europeiske PlayStation Store.

Hvis du er en PS3-eier som venter utålmodig på «CS: GO» kan du for eksempel slå i hjel litt (vente)tid med å lese vår anmeldelse av spillet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3