Denne oppdateringen er større enn de fleste spill

Reaksjoner på 13 GB stor fiks.

21. januar 2014 16:03

(PressFire.no): Xbox One-spillet «Dead Rising 3» får i disse dager den første utvidelsen, en tilleggspakke kalt «Operation Broken Eagle».

I forkant av denne har spillet også fått sin første store patch med fikser. Det i seg selv er ikke uvanlig, heller forventet.

Det som imidlertid er mer uvanlig er at patchen er på enorme 13 GB. Dette er nok en av de aller største spillfiksene noensinne, og man kanskje ser bort fra diverse massive fikser til nettbaserte rollespill.

Mange nyheter

Utviklerne i Capcom Vancouver har i etterkant kommet med en liste over alle endringene patchen inneholder, og den er ganske betydelig. Det er klart at fiksen forbedrer mye:

Det er snakk om justeringer relatert til ytelse, stabilitet og nye funksjoner.

«Dead Rising 3» har ved lansering fått en del kritikk når det gjelder til tider svak ytelse (med andre ord, hakking), så vi håper at dette blir tatt tak i. Dessuten skal patchen fikse visse feil som relaterer til achievements, grensesnittet, støtte for «Smart Glass», pluss at den legger til ny kontrollerfunksjonalitet.

Det er snakk om støtte for de individuelle ristemotorene i Xbox One-kontrollerens triggerknapper – spillerne vil nå få tydelig beskjed når de går tom for ammunisjon, sier Capcom.

Tung nedlastning

Mye av dette er altså verdt å oppdatere spillet for – men mange reagerer likevel på patchens størrelse. 13 GB er mye å laste ned for spillere med tregere linjer, og ikke minst i land der nettleverandører opererer med begrensninger på databruk.

Spørsmålet er altså hvorvidt dette er bare begynnelsen på enorme spillfikser til de nye konsollene vi kan vente oss i tiden fremover.


Hverken Xbox One eller «Dead Rising 3» er offisielt lansert i Norge.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3