«Deadlight» snart til pc

- Bedre grafikk og mer innhold.

5. oktober 2012 10:55

(PressFire.no): Det var store forventninger til «Deadlight», spillet som kom til Xbox 360 og var del av Summer of Arcade-perioden.

Da vi endelig fikk sette tenna i det ferdige spillet, ble det imidlertid en liten nedtur – og ikke helt på høyde med det aller beste fra XBLA-arkivet. Men likevel ble det et høydepunkt fra årets Summer of Arcade. Det sier kanskje mest om kvaliteten til de fire andre bidragene.

Handlingen er lagt til 1986. Helten vår, Randall Wayne, trasker seg vei gjennom mannevonde zombier som kan distraheres eller ekspederes. Ofte bestemmer du selv hvordan du har lyst til å løse flokene, det er også partier som består av ren og skjær gåteløsning. Dette er med andre ord ikke bare hektisk løp-og-skyt-action.

Nå har utvikleren Tequilla Works bekreftet at en pc-versjon av «Deadlight» er på vei til Steam. Men du må vente i tre ukers tid, skriver Eurogamer.

Spillet får oppgradert grafikk, hevder spillskaperne, pluss en ny nightmare-modus. I tillegg inkluderes hele soundtracket som en bonus.

25. oktober er datoen å merke seg. Da lanseres «Deadlight» til pc via Steam.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3