Datoen for «Mass Effect 3»-demo avslørt i ny trailer

En grunn til å glede seg til februar.

18. januar 2012 12:49

(PressFire.no): Skreller man bort noe av innholdet i en ny trailer fra det nært forestående «Mass Effect 3», som blant annet det veloljede utsagnet «I personally would buy a Kinect, just to play this game», finner vi også en dato som burde interessere.

Spesielt om du er gira på å prøve «Mass Effect 3» litt før lanseringen.

EA har nemlig gitt ut en ny trailer fra spillet (se den nederst i saken), som fokuserer på Kinect-støtten som er lagd til Xbox 360. Og samtidig røper de at en forskuttert demo vil dukke opp den 14. februar.

Det er tre uker før lanseringen av spillet, som for vår del skjer 8. mars.

Ingen januar-demo, likevel?

Kinect-støtten ble første gang vist i forbindelse med Microsofts E3-pressekonferanse sist sommer.

Ved hjelp av stemmekommandoer kan du hjelpe både Shepard og hans kamerater, og blant annet utruste de med kledelige våpen eller tilsvarende eksplosivt tilbehør – eller velge dialogalternativer på den verbale måten.

Du slipper altså å gå inn i spillmenyene for å gjøre dette, og kan i stedet rope ut ord som «frag grenade!» eller «activate!» om du føler for det.

Baksiden for oss i Norge er at Kinect ikke har lært seg norsk enda, men vi kan i hvert fall glede oss til å teste «Mass Effect 3».

BioWare har tidligere forskuttert at det venter en førpremiere på spillet i januar om du har kjøpt «Battlefield 3» (gjelder for alle plattformer). Forumet til BioWare er foreløpig ikke oppdatert med annen info som tyder på at det er endringer i planene.

Likevel antar flere «Mass Effect»-fans at denne muligheten til å januarteste det tredje spillet i serien nå er utsatt til februar, og noen forumbrukere symboliserer skuffelsen gjennom å lenke til denne videoen.

«Mass Effect 3»-demoen slippes den 14. februar. Spillet lanseres i Norge 8. mars til PlayStation 3, Xbox 360 og pc.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3