Prøv «Mass Effect 3» i januar

Test både enspiller- og flerspillerdelen.

21. oktober 2011 14:39

BioWare har kunngjort en demo (og beta) til det tredje spillet i «Mass Effect»-serien. Det ferdige spillet skulle opprinnelig lanseres i løpet av 2011, men ble utsatt til mars 2012 i stedet.

Noen uker før lansering blir smakebiten fra «Mass Effect 3» gjort tilgjengelig, der det blir mulig både å teste spillets enspiller- og flerspillerdeler. Det at «Mass Effect 3» blir utrustet med en egen multiplayer-del, ble avslørt tidligere denne måneden.

Eksakt dato blir først gjort kjent i neste måned, skriver BioWare på sitt forum. Men det vil helt sikkert skje i løpet av januar - potensielt to måneder før selve lanseringen, altså.

De som har kjøpt «Battlefield 3» (inkludert spillets online pass), vil få muligheten til en multiplayer-tjuvstart i «Mass Effect 3»-betaen/demoen. Dette gjelder for alle plattformer som «Battlefield 3» lanseres til i neste uke. BioWare lokker dessuten med at det vil dukke opp ytterligere muligheter til å få en tidlig start, og at mer informasjon om dette blir annonsert i november, eller i starten av desember.

Enspillerdelen av «Mass Effect 3»-demoen vil være tilgjengelig for alle, på dag én etter at denne slippes.

«Mass Effect 3» lanseres til PlayStation 3, Xbox 360 og pc den 8. mars.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3