Datoen for «Assassin’s Creed 3» er spikret

- Vi har jobbet med spillet i tre år, bekrefter Ubisoft.

16. februar 2012 07:09

(PressFire.no): Ryktene har florert om hvor det neste «Assassin’s Creed»-spillet vil ta oss. Går ferden til USA eller Egypt, eller kanskje Frankrike?

Endelig er det på tide å erstatte spekulasjoner med noe offisielt og håndfast.

Ubisoft har bekreftet at «Assassin’s Creed 3» kommer i år, og har allerede fastsatt en lanseringsdato: 30. oktober blir spillet å finne i hyllene, skriver Eurogamer.

Høy prioritet for Ubisoft

Informasjonen ble delt med Ubisofts investorer. Sjefen for det franske selskapet, Yves Guillemot, røpet at spillet har vært i produksjon i tre år.

Han fortalte videre at dette vil bli en skyhøy prioritet for Ubisoft, og at det som har blitt vist internt fra «Assassin’s Creed 3» så langt «har vært fabelaktig».

Vi kommer til å satse stort på dette spillet, for det er et fantastisk produkt som utviklerne har jobbet med i tre år, fortalte Guillemot til investorene.

«»

Far Cry 3-datoen er også bestemt

I løpet av uka har også Ubisoft bekreftet dato for en annen stor utgivelse, nemlig «Far Cry 3». Dette spillet lanseres 6. september. Denne informasjonen ble først kjent gjennom en trailer som AGB.com publiserte.

I går skrev vi om en lekket oversikt over noen av selskapets storlanseringer for 2012, en liste som Ubisoft selv omtalte som «litt unøyaktig», men heller ikke gjorde særlig innsats for å benekte.

Her dukket både «Far Cry 3» og «Assassin’s Creed 3» opp – i tillegg til «Brothers in Arms: Furious 4», «Ghost Recon: Future Soldier» og et helt nytt «Prince of Persia» som utvikles til Nintendo-plattformene Wii og 3DS.

Amerikansk revolusjon?

Vi vet foreløpig ikke mer enn når «Assassin’s Creed 3» skal være ferdig og lanseringsklart.

Men det er klart for en ny handling og en ny hovedperson, etter at Ubisoft gjorde seg ferdig med Ezios utskeielser med fjorårets «Assassin’s Creed: Revelations» (bildet) - det fjerde spillet i serien på fem år.

En kilde som hevder å ha innsikt i Ubisofts planer for denne bestselgeren, hevdet at «Assassin’s Creed 3» ville bli annonsert før 31. mars. Det har formelt sett nå skjedd.

Vedkommende sa også til CVG at handlingen i dette spillet vil ta oss til USA og den amerikanske revolusjonen.

Neste gang Ubisoft åpner munnen, regner vi med få den hele og fulle sannheten rundt den nye hovedpersonen og handlingen.

FOTO (Hovedbilde): «Assassin's Creed: Revelations».

«Assassin’s Creed 3» slippes 30. oktober, og utvikles til PC, Xbox 360 og PlayStation 3 - sannsynligvis også Wii U.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3