«Assassin’s Creed III» i Egypt?

Ryktene dukker opp igjen.

17. november 2011 14:02

(PressFire.no): I fjor sommer skrev vi om en «Assassin’s Creed»-tegning som fikk ryktebørsen til å spekulere i om det neste spillet i serien vil ta handlingen til Egypt. I tegningen var det nemlig pyramider i bakgrunnen.

Tegningen ble lagt ut av en konseptkunstner som twittret meldingen «her er en teaser av et helt annet prosjekt».

Dette var før både «Assassin’s Creed: Brotherhood» og «Assassin’s Creed: Revelations», men den gang var «Brotherhood» kjent og det ble avkreftet at tegningen var relatert til dette spillet.

Derfor gikk spekuleringen i hovedsak ut på at det kan være snakk om «Assassin’s Creed III».

Og nå dukker det opp nye rykter som vil ha det til at det neste spillet i den svært suksessfulle serien vil foregå i Egypt.

Disse ryktene stammer opprinnelig fra den nye utgaven av spillmagasinet PSM3, som skriver i sin rykteseksjon at deler av spillet som kommer i 2012 kan komme til å ta turen til Egypt.

Ifølge CVG.com blir ryktet videre støttet av et historieelement fra det nylig slupne spillet, «Assassin’s Creed Revelations». I dette spillet blir byen Alexandria, som er den gamle hovedstaden i Egypt, nevnt.

Ubisoft har ennå ikke avslørt detaljer om det neste spillet i serien, men har slått fast at «Assassin’s Creed Revelations» er den definitive slutten for Ezio og Altaïr.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3