«Call of Duty: Elite»-sjefen svarte på spørsmålene deres

- Elite vil bli mer innebygd i «CoD»-spillene fremover!

14. februar 2012 15:58

(PressFire.no): Er det noe du lurer på angående «Call of Duty: Elite», statistikk- og nettverkssentralen til «Call of Duty»-spillene? Nå har du sjansen til å spørre om akkurat det du vil til folkene bak tjenesten.

Vi har tidligere hatt nettmøte med to av utviklerne bak «Call of Duty: Modern Warfare 3». Den gang var det Robert Bowling hos Infinity Ward og Glen Schofield fra Sledgehammer som svarte leserne.

Nå er det Chacko Sonny, sjefen i BeachHead Studios, som skal grilles av dere.

BeachHead står for utviklingen av «Call of Duty: Elite», så spør gjerne om noe du tror han kan svare på. «Elite» funker på omtrent samme måte som Battle.net eller Bungie.net, og holder orden på det meste fra onlinekampene dine.

Les mer: Her er «Call of Duty: Elite»


Les mer: Hva får du i Elite?

For tiden er «Elite» aktuelt gjennom at det nylig er blitt sluppet info som røper planene til tjenesten fremover. I januar fikk vi to nye maps, mens et ytterligere vil komme i februar. 

Under her har du en oversikt av alt innhold som vil bli gjort tilgjengelig i månedene som kommer. Disse vil bare bli utgitt i disse månedene til Xbox 360-brukere som har Elite-status – resten får dem en stund etterpå.

Februar - Et nytt brett.
Mars - Et nytt brett og to nye Spec-Ops-oppdrag.
April - To nye brett.
Mai - Et nytt brett og et nytt Spec-Ops-oppdrag.
Juni - Et nytt brett, et nytt Spec-Ops-oppdrag og en helt ny modus.
Juli - To nye brett.
August  - Et nytt brett, et nytt Spec-Ops-oppdrag og en helt ny modus.
September - Et nytt brett og et nytt Spec-Ops-oppdrag.

For å sende inn et spørsmål bruker du bare boksen under.

NB! Husk å stille spørsmålet på engelsk!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3