«Call of Duty: Black Ops 2» har lekket

Vent litt til, ber spillskaperne.

5. november 2012 11:05

(PressFire.no): Det er litt over en uke igjen før det neste «Call of Duty»-spillet lanseres.

Denne gang er det en oppfølger til «Black Ops» (2010) som gjelder. Vi får servert en futuristisk setting, der kampen om sjeldne mineraler og en eskalerende rivalisering mellom USA og Kina er et par av stikkordene for historien.

I løpet av helga begynte det å dukke opp spor av «Call of Duty: Black Ops II» på nedlastingssider. Det er Xbox 360-versjonen som har havnet i klørne til piratene, skriver Eurogamer.

I kjølvannet av dette har avslørende videoer dukket opp.

Noen spillere er såpass ivrige på å vise resten av verden at de nå sitter og tjuvspiller et av årets største spill – og har strømmet og overført flittig.

Designsjefen hos utvikleren Treyarch har kommentert en av disse uoffisielle overføringene, og tillater seg å slenge med en humoristisk bemerkning:

Hvis du først skal strømme fra spillet tidlig, noe jeg på ingen som helst måte vil anbefale – kan du i det minste være god til det, skrev David Vonderhaar på Twitter.

Han ber, i et litt mer alvorlig hjørne, «Call of Duty»-fansen om å vente litt.

- Jeg er veldig glad for at folk er spent på dette spillet. Lovlige strømmer kommer senere denne uka, og tidlig neste uke. Følg med, skriver Vonderhaar.

For noen uker tilbake, lekket et annet storspill på lignende vis: «Halo 4».

Er du en av dem som føler deg fristet, bør du være klar over at spilling av en piratversjon kan medføre at Xbox-profilen din, eller konsollen, kan bli låst av Microsoft.

Dette var noe vi skrev om i forbindelse med «Forza Motorsport 3»- og «Borderlands»-lekkasjer i 2009, der Microsoft understreket hvilke retningslinjer de har.

«Call of Duty: Black Ops 2» lanseres den 13. november.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3