Byttes roboter og «Call of Duty»-action ut med noe helt nytt?

«Titanfall»-gjengen ruster opp.

17. juni 2014 11:21

(PressFire.no): Det er et av høydepunktene på den nye konsollen, Xbox One.

«Titanfall» kom bare ut til Microsoft-konsollene, pluss pc.

Det ferske spillstudioet bak, Respawn Entertainment, består av mye «Call of Duty»-erfaring. Mange av utviklerne kom fra Infinity Ward ansvarlige for noen av seriens bestselgere etter et stygt brudd med Activision.

Nå har Respawn bestemt seg for å rekruttere og utvide familien litt. Stig Asmussen har for eksempel meldt overgang. Han var regissøren bak «God of War III».

Dumpet sci-fi-spill

Det har vært flere kutt og avganger fra Sony-stallen den siste tiden. Også Amy Hennig, en av hovedpersonene bak «Uncharted»-spillene, har fått seg ny jobb.

Når det gjelder Asmussen skal han angivelig ha jobbet med et nytt spill, et sci-fi-prosjekt hos Sony Santa Monica, som senere skal ha blitt kansellert.

Nå har han funnet seg til rette hos «Titanfall»-gjengen i Respawn der han har fått rollen som regissør til et nytt prosjekt. Det er flere uker siden han begynte arbeidet, og det er bekreftet at det ikke dreier seg om noe «Titanfall»-relatert.

Flere tidligere «God of War»-utviklere har også meldt overgang til Respawn, skriver CVG.

Nytt perspektiv

Dessuten skal det forsterkes med spillskapere som har erfaring med «actionspill med utforskningselementer, skildret i tredjeperson.»

Det er foreløpig ikke kjent hva dette prosjektet kan være, eller hva Respawn jobber med i kjølvannet av «Titanfall»  bortsett fra nye oppdateringer og oppgraderinger av robotskytespillet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3