Nå blir det julestemning i «Rocket League»

26. november 2015 10:37

(PressFire.no): Det oppslukende bilfotballspillet «Rocket League» har allerede fengslet millioner.

Utviklerne har vært rause med å bygge ut etter lanseringa i sommer. Nå venter det en vinterlig pakke med is-tema – og litt «Mad Max»-inspirert påfyll.

Les også: Vår anmeldelse av «Rocket League».

Julete på fire hjul

Vinteroppdateringa slippes gratis 14. desember.

Denne har allerede vært forskuttert, men nå har utviklerne i Psyonix gått ut med detaljene.

Et av satsningsområdene er altså å tilføre en hockey-følelse til spillet. Den nye modusen «Snow Day» inneholder derfor en isete bane og en stor, tung puck.

Utviklerne forteller på PlayStation-bloggen at de også gir bort en del julepynt. Dette dreier seg om gjenstander som kan låses opp gjennom å spille kamper, tilgjengelige i en begrensa periode – men ditt til odel og eie når du først har gjort deg fortjent til disse.

Skitne taklinger

Det er enda mer innhold på vei til «Rocket League», minner spillskaperne om. Allerede 1. desember slippes «Chaos Run» en utvidelse som legger til en ny, «Mad Max»-inspirert bane.

«Chaos Run» består også av flere nye postapokalyptiske biler, matchende tilbehør og nykomponert musikk. Denne utvidelsen er ikke gratis.

Se mer fra utvidelsen i videovinduet.

«Rocket League» er lansert til pc og PlayStation 4. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3