Butikkjede kan ha avslørt «Persona 5» til Switch

Sammen med «Metroid Prime Trilogy» og ...«Zelda: A Link to the Past».

3. april 2019 15:21

(PressFire.no): Det virker som om den amerikanske butikkjeden Best Buy har lagt til noen Switch-godbiter i systemene sine.

For oppføringer både for «Persona 5», «Metroid Prime: Trilogy» og «The Legend of Zelda: A Link to the Past» har dukket opp i systemene.

Førstnevnte dukket opp i sosiale medier sammen med en rekke bilder fra systemene, mens de andre også ble funnet etter hvert. Flere ansatte ved Best Buy skal ha bekreftet dette uavhengig av hverandre.

At «Persona 5» ser ut til å komme er neppe noen overraskelse, all den tid Nintendo i det siste har samarbeidet med Atlus for å få med figuren Joker i «Super Smash Bros. Ultimate». Å ha med han uten at hovedspillet er å finne på Switch hørtes alltid litt rart ut.

Mer interessant er det kanskje at det skal være en «Persona»-basert konsert i Japan den 24. april, hvor mer info om serien (inkludert en slags oppfølger) skal avdukes.

«Metroid Prime»-trilogien fra Retro har blitt ryktet i lang tid også, og etter at utviklingen av «Metroid Prime 4» gikk til helvete tidligere i år er nok Nintendo hyppe på å få ut et eller annet i serien.

«Link to the Past» er derimot en litt mer besynderlig oppføring. Kommer det en remake også av dette spillet, eller skal det bare relanseres? Hvorfor blir det ikke bare en del av Nintendos Virtual Console i stedet? Rare greier.

Uansett, ta det hele med noen båtlass salt enda. Best Buy kan ha gjort en feil her, samme hvor sannsynlig alle disse oppføringene er eller ikke er.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3