«Burnout»-pinball og zombieklassiker i HD-grafikk

Ukas nedlastbare nyheter.

23. september 2011 16:40

«Burnout»-fans har nok allerede lagt merke til at det nylig har dukket opp et nedlastbart spill i denne serien. Kanskje har du også rukket å teste det. «Burnout CRASH!» er imidlertid ikke særlig lojal mot resten av denne bilspillserien.

Det er mer likt et pinball- eller biljardspill, og har veldig lite med bilkjøring å gjøre.

«Burnout CRASH!» er lansert til PlayStation 3 og Xbox LIVE Marketplace denne uka og koster cirka 65 kroner. Traileren ser du nederst i denne saken.

«PayDay: The Heist» kommer til PlayStation 3 I neste uke (4. oktober), et gratis bonusspill for deg som eventuelt hamstret et knippe PSN-spill i løpet av Play!-kampanjen som Sony rullet ut for noen uker siden. Dette spillet blir også lansert til pc.

Det er også verdt å merke seg at «Resident Evil 4» har gjenoppstått, og er tilgjengelig både på PSN og XBLA i en oppusset versjon med HD-grafikk. (PlayStation Plus-kunder kan handle spillet til halv pris).

Puzzles på salg

«Burnout CRASH!» er ett av to nye nedlastbare på Xbox 360, og koster 800 Microsoft-poeng på denne plattformen. Det er tre måter å spille på – og de nye banene låses opp etter at du har sanket tilstrekkelig antall stjerner.

Dette har ingenting med bilkjøring å gjøre, noe som kanskje virker underlig for «Burnout»-menigheten.

Du starter ved å styre bilen inn i et kryss der det gjerne er en god del trafikk, og trigger kollisjoner ved å justere retning, forårsaker mest mulig kaos – og følger med på poengscoren din som gjør et byks i takt med kollisjonene. Dette er helt essensielt, for om du klarer å krasje, kombinere og utløse ymse bonuser underveis, er du på god vei til å låse opp stjernene som sørger for at du kan rulle videre i karrieredelen.

Spillet er nå lansert både til PSN og XBLA.

Ukas andre nye, nedlastbare til Xbox 360, heter «Rotastic» (800 Microsoft-poeng – 65 kroner). Dette er et 2D-puzzlespill der du egentlig skjønner tegninga ganske raskt ved å for eksempel se traileren, som du finner her.

Er du på jakt etter å gjøre en god spillhandel på Xbox 360, er det verdt å merke seg at det er halv pris på et knippe utvalgte titler som alle har det til felles at de er puzzle-spill i begrepets videste forstand. Blant annet kan du får kloa i «ilomilo» til 400 Microsoft-poeng (32 kroner), «Portal: Still Alive» (49 kroner), «Gyromancer» (49 kroner) og «Bejeweled Blitz Live» (16 kroner).

Nyversjon av «Resident Evil 4»

Det har dukket opp en ny dose innhold til «Fallout: New Vegas», kalt Lonesome Road. Denne koster cirka 65 kroner og er ute til pc, PS3 og Xbox 360. Opprinnelig var denne fjerde utvidelsen planlagt lansert i slutten av august, men den dukket opp først denne uka.

Det litt spesielle med Lonesome Road, er at utvidelsen lar deg fullføre, eller utvide, historien til hovedpersonen i «New Vegas» – og i løpet av neste uke dukker det opp ytterligere to innholdspakker, kalt Courier’s Stash og Gun Runner’s Arsenal.

«Resident Evil 4 HD» er tilgjengelig både på 360 og PS3. På førstnevnte plattform må du forresten inn i Games on Demand-menyene om du føler deg fristet. Mer om hva denne oppgraderingen består av, leser du her.

PlayStation Store har forresten salg denne uka, der du blant annet finner godbiter som «Outland» og «Beyond Good and Evil HD». Åtte nye minis,  PSOne-spillet «Fighting Force» er også rullet ut. Mer om disse spillene finner du for eksempel på den europeiske PlayStation-bloggen.

Du kan også laste ned «Altered Beast», slåssespillet først utgitt i 1988, «Arkedo Series: 02 – Swap!» og «Cladun X2» (PSP), i tillegg til en demo av basketspillet «NBA 212». Ikke glem at singelplayerdemoen fra det ferske «Resistance 3» også er tilgjengelig fra PlayStation Store. 

Skulle du være nysgjerrig på dette spillet kan du blant annet lese vår anmeldelse.

Spill også på 123spill!

For deg som bare vil ha en kjapp spillfiks, helt gratis, så drifter vi også 123spill.no. Her er to gode og populære spill fra den siden den siste uka:The King's League
Herlig rollespill-aktig spill. Du har et gitt antall dager på å rekruttere, trene og oppgradere den lille hæren din før du må konfrontere kongen og knuse ham for å vinne kongeriket.

Penguin Slice Part 2
For en gangs skyld skal du nå ta knekken på fuglene istedet for å sende dem avgårde. Bruk musa og kapp opp tingene de står på for å sende dem til sin skjebne.

Trailer fra «Burnout CRASH!», nå lansert til PlayStation 3 og Xbox 360. Filmsnutten har litt ekstra fokus på 360-versjonen - og en gammel kjenning...


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3