Blodig strandboms-utvidelse kommer til «GTA V»

Snart får du muligheten til å skape egne oppdrag.

27. oktober 2013 17:43

(PressFire.no): Den første utvidelsen til nettdelen av «Grand Theft Auto» kommer snart, komplett med flip-flops og badeball.

Eller eventuelt med litt mer hardhause leketøy.

Blodig strandkant

I «Beach Bum»-utvidelsen, som er forventet i løpet av november, er det stranden som er fokus i den første utvidelsen.

Her får innbyggerne tilgang til essensielt strandutstyr som beach buggy-biler, og nye våpen og oppdrag som man kan hygge seg med i den virtuelle sola mens vi her i virkeligheten slår over til vintertid og pakker opp raggsokkene.

- Vi kommer til å legge til splitter nye action-orienterte jobber som involverer gjengoppgjør, overlevelse, last team standing, fallskjermhopp, deathmatch og kappløp som lar deg gjøre havet blodig langs kystlinja som strekker seg over de flotteste strandområdene langs Los Santos og Blaine County, skriver Rockstar på sine hjemmesider.

Skap ditt eget blodbad

I tillegg til den første utvidelsen vil spillerne snart få muligheten til å skape egne jobboppdrag. Også denne utvidelsen blir tilgjengelig gratis.

 - Vi vil gi spillerne muligheten til å skape, publisere, rangere og spille spesialskapte Deathmatch- og Race-jobber, skriver Rockstar.

- Vi kommer også til å holde ett øye med de som er eksepsjonelt gode, som vi kommer til å stemple som «godkjente av Rockstar», og vil promotere disse i nyhetsbrev og begivenheter, skriver utviklerne.  

Rockstar lover at dette skal komme i «løpet av høsten», selv om denne årstidsbetegnelsen kanskje ikke passer her i nord er det i alle fall en indikasjon på at tilleggspakken burde komme en stund før jul.

Økonomisk stimuli

Det er også lovet en økonomisk stimulus-pakke, med penger som Rockstar tidligere har lovet spillerne som plaster på gnagsåret.

Dette kom etter «GTA Online» fikk en litt problematisk lansering.

Denne pakken inneholder 500 000 GTA$ til hver spiller som har spilt «GTA Online» i løpet av oktober.

Ettersom det største problemet var tap av spilleprogresjon, forklarer Rockstar at de vil vente med Stimulus-pakken til at de har fått fikset alle problemene. Om alt går som det skal virker det som den kan komme i løpet av neste uke.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3