Bli med i vår «Uncharted 3»-konkurranse

Vinn tur til Jordan og opplev en ekte skattejakt!

11. september 2011 09:42

PressFire vil i uka fremover kjøre en «Uncharted 3»-konkurranse hvor DU kan vinne en tur til Jordan, der du får bli med på en skattejakt i ørkenen med muligheten for å finne flotte skatter til en verdi av til sammen 10 000 euro.

Bor det en liten Drake i deg? «Uncharted 3» er ikke langt unna, og i den anledning lar vi deg dra på en tur som er Nathan Drake verdig. I «Uncharted 3» befinner hovedpersonen seg i nettopp ørkenen i dette området!

Les mer om «Uncharted 3»:


Ny og luftig «Uncharted 3»-video
- Det ser fantastisk lekkert ut!
Actionscener som slår pusten ut av deg!

I løpet av de neste dagene vil vi legge ut et bilde med et tilhørende spørsmål her på PressFire.no. Løsningsordet skal du plukke to bokstaver fra, og torsdag 15. september vil vi fortelle hva disse bokstavene skal brukes til.

Har du lyst på en tur til Jordan, i Nathan Drakes fotspor, bør du merke deg disse datoene under - og hva som skjer videre:

Søndag 11. til onsdag 14. september: Konkurransen er delt inn i fire deler, én hver dag (publiseres cirka klokka 10:00 på PressFire.no).
Torsdag 15. september: Avsluttende dag: Endelig svar sendes inn. Siste sjanse til å knekke de fire gåtene, og finne svaret (frist kl. 23:59). Denne dagen får du altså vite hvordan svaret skal utformes, og hvor det skal sendes inn.
Fredag 16. september: Vinneren kontaktes før lunsjtider, og annonseres også her på PressFire.no cirka samtidig.

Hva kan du vinne, og hvordan møte en kamel?

Premien er en tur til Jordan i perioden 4. - 6. oktober 2011. Turen starter fra basecamp, en tradisjonell beduinbosetning i Wadi Rum, og konkurransevinnerne fra hele verden reiser over sanddynene i Aqaba på jakt etter skjulte skatter.

Du vil forflytte deg med jeep, på kamel (!) og til fots, følge en serie ledetråder for å finne skjulte kunstskatter, og finne skatter du senere kan bytte inn - mot premier.

Vinneren skal også klatre opp til Al Shallaleh-fossefallet, forbi Khazali-kløften og stoppe innom T.E. Lawrences hus. En herremann som har inspirert deler av historien til «Uncharted 3: Drake`s Deception».

OPPGAVE 1 - SØNDAG 11. SEPTEMBER

Dette er mannen som i sin tid reiste rundt og søkte etter en kilde som skulle gi evig ungdom. Han trodde dette lå i Amerika, og ga etterhvert navn til det som skulle bli en veldig kjent stat.

Han var også med den hakket mer kjente Christopher Colombus på sin andre tur over til Amerika.

Spørsmålet er: Hvilket land kom denne eventyreren fra?

Bokstav nummer 3 og 4 er de du må ta vare på!

I morgen kommer neste ledetråd, og to nye bokstaver du skal plukke opp. Torsdag 15. september får du vite hvordan disse ledetrådene skal danne et slags løsningsord.


Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) er ansvarlige for turen. En representant for Sonys nordiske avdeling vil være med.

Følg oss på Twitter eller bli venn på Facebook om du vil ha informasjon når disse fire gåtene publiseres, og ikke minst: hvem som vinner turen.NB!
* Deltagere må være fylt 18 år, ha norsk statsborgerskap og et gyldig pass.
* Konkurransevinneren får dekket flyreise, fra din nærmeste flyplass i Norge - t/r Jordan, samt et to dager langt opphold med overnatting i Bait Ali Bedouin Camp.

Kommentarfeltet er stengt - av den enkle grunn at vi ikke vil risikere at oppgavene røpes (du vil vel ikke spolere egne sjanser til å vinne?). Ta vare på løsningsordet ditt, og følg med videre om du har lyst på en Jordan-tur.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3