Ble gnomen min ganket av et NSA-troll?

Et spill-skråblikk på USAs overvåking av «World of Warcraft».

9. desember 2013 16:51

(PressFire.no): Advarsel: Denne artikkelen vil fortone seg komplett uforståelig hvis du aldri har spilt «World of Warcraft». I så fall kan du trygt gå videre på Internett 

Det begynner å bli en stund siden gnomen Narrepanne ruslet rundt i Azeroth og ble spist av hordegjenger i Eastern Plaguelands. Lite visste jeg at den ekle troll-hunteren jeg sauet i Alterac Valley kan ha vært en amerikansk spion

Da føles det litt ekstra godt å tenke på alle gangene jeg fyrte opp Zandalarian Hero CharmTalisman of Ephemeral PowerArcane Power og slengte i vei en Pyroblast med Presence of Mind. Overpowered har aldri føltes bedre.

 

Hva lyttet NSA på?

Siden det var så mange NSA-agenter i «WoW» at de faktisk spionerte på hverandre, er det stor statistisk sannsynlighet for at i hvert fall en av dem fikk føle min gnoms vrede bak et lite trehus ved stallen i Arathi Basin. Men jeg lurer selvfølgelig litt på hva slags informasjon NSA kan ha fått ut av gjengen vår i den skandinaviske guilden Niflheim. Hørte de alven vår, Marx, som til stadighet hylte at vi måtte loote de forbanna bikkjene i Molten Core?

Fikk de med seg diskusjonen da vår prosaiske tank, Targar, sa at Ibsen burde skrevet bøker i Searing Gorge, og vi svarte at Ibsen ville vært ganket før han var ferdig med første setning i Vildanden? 

Var de der da nerdehylene ljomet etter at vi fikk tok Nefarian før våre rivaler i svenske Sublime? Kjente de frykten min da Black Division raidet Stormwind, og en redd liten gnom på level 42 sto ved togstasjonen og skalv? 

Jeg vil se mappa mi!

Hva med da vår eminente prest, Rukla, som seinere gikk til Method, stjal skinnet til en drage foran 40 horder i Azshara og det førte til vill krig på forumene? Eller alle gangene Snoody måtte ta pause i raidet fordi han skulle legge dama. 

Og da druiden Pryyl var så oppspilt over å få være med til Karazhan, at han glemte å gå inn døra før kampen mot Prince Malchezaar begynte? Ikke minst, hva kan de ha tenkt de gangene en liten trollmannsgnom sto i Goldshire og gjorde skumle avtaler om dollar mot gull med kinesiske farmere? 

Jeg vil se mappa mi! 

Ikke fordi jeg tror de fant noe mer oppsiktsvekkende enn et urovekkende stort antall wipes på C'Thun. Men kanskje de har samlet alle gode minner fra årene i Azeroth. Og kanskje, kanskje jeg aktiverer kontoen igjen i dag, sjekker om frostspec fortsatt duger i PvP og pakker meg inn til Alterac Valley. 

Når dama spør hvorfor jeg jubler og skriker som en gal inne på gutterommet, er det jo greit å kunne svare at jeg jakter på en NSA-agent som er utkledd som en tauren shaman.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3