Bekrefter mer «Game of Thrones»: – En større historie skal fortelles

23. november 2015 11:19

(PressFire.no): Den sjette og siste episoden av «Game of Thrones»-spillet ble servert i forrige uke. Finalen til førstesesongen er akkurat så intens og blodig som mange hadde forventet.

Dramaet fortsetter «snart», kan Telltale Games bekrefte.

Da vi annonserte serien i 2013, lot vi alle få vite at dette dreier seg om flere spill gjennom et lengre partnerskap med HBO. Jeg kan bekrefte at det blir en andresesong av Telltales «Game of Thrones» og at denne for øyeblikket er i produksjon, sier direktør i dette spillstudioet, Kevin Bruner, til The Hollywood Reporter.

Har planene klare

Akkurat som med de andre Telltale-seriene basert på kjente merkenavn – «The Walking Dead», «Minecraft», «Borderlands» og flere – spinnes en alternativ historie uavhengig av opphavet, men med rot i samme universet.

Nok til at spillerne kjenner seg familiære med innholdet, men også med tilstrekkelig frihet til at manusfolka og spillskaperne kan få lage noe eget.

 Spørsmålene som henger igjen i lufta etter slutten av sesong én – hvem overlevde og hvem gjorde ikke det – vil få en stor rolle i andre sesong, i tillegg til valgene du gjorde, sier Bruner.

– Vi har planlagt andre sesong hele veien, men jeg kan ikke røpe mer enn det.

Det er en større historie

Førstesesongen av «Game of Thrones»-spillet fokuserer på familien Forrester og sveiper innom kjente begivenheter fra tv-serien (og bøkene). Flere av skuespillerne vi kjenner fra HBO-suksessen gjester også spillet.

Kjennemerket til Telltale-produksjoner ligger i valgene du gjør. Gjerne de vanskelige valgene, der det ikke er tydelig hva som er «riktig» eller «galt».

Bruner forskutter til Hollywood Reporter at skjebnen til figurene og hele House of Forrester kan bli beseglet gjennom oppfølgersesongen.

Forrester-familien hadde det tøft i den første sesongen, men det er en større historie som skal fortelles.

Valgene spillerne gjorde i førstesesongen setter tonene for det som skal komme, sier Telltale-sjefen.

Skal blande tv og spill i et «supershow»

California-studioet fikk et stort kommersielt gjennombrudd med deres versjon av «The Walking Dead» i 2012. Dette sterke og bekmørke dramaet ble et av de mest kritikerroste det året.

Fremover har Telltale bekrefta en ny runde «Walking Dead» (sesong tre), og altså mer «Game of Thrones».

I tillegg arbeider de med et mystisk prosjekt, «vårt mest ambisiøse hittil», fortalte Kevin Bruner tidligere i år.

Dette går ut på å blande tv- og spillopplevelsen til én opplevelse. I samarbeid med Lionsgate skal de produsere en hybrid mellom en tv-serie og episodiske spill et «supershow», omtalte Bruner det som. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3