Bekrefter at det jobbes med nytt «Titanfall»

6. desember 2017 12:20

(PressFire.no): Det er i forbindelse med salget til Electronic Arts at sjefen for Respawn Entertainment, Vince Zampella, har lagt ut et åpent brev om oppkjøpet og framtiden.

Der bedyrer han at det ikke vil komme noen endringer i struktur eller oppsigelser i forbindelsen med salget, og at han fremdeles kommer til å forbli sjefen for studioet. I tillegg vil alle spillprosjekter fortsette som før.

«Titanfall» del av DNA-et

I innlegget besvarer de også en rekke aktuelle spørsmål, som hva som skjer med «Titanfall»-serien.

Der heter det at «Titanfall» er en stor del av DNA-et til studioet og at teamet bak serien jobber med merkevaren.

Tidligere har de også avslørt at de jobber med et spill i «Star Wars»-universet, noe som vil fortsette.

Zampella mener også at Electronic Arts som eier var det fornuftig valg av Respawn, fordi det gir dem tilgang til ressurser, teknologi og ekspertise de anser som verdifulle for framtidig vekst.

Verd 3,6 milliarder kroner

I kunngjøringen av kjøpet kom det fram at avtalen har en verdi på 3,6 milliarder kroner, hvor 1,2 milliarder betales i kontakter.

164 millioner dollar i aksjer går til de ansatte og en resultatbasert bonus verd 140 millioner kroner ligger som insentiv for framtiden.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3