- «Bayonetta 2» kommer når tiden er moden

Utvikleren har lagt igjen nye hint om en oppfølger til det heseblesende actionspillet.

5. oktober 2010 00:22

Selv om det foreløpig ikke er sagt noe offisielt om en oppfølger til det glimrende «Bayonetta», virker det som om annonseringen av et slikt spill ikke nødvendigvis trenger å være så mange måneder unna. Ved flere anledninger har sentrale personer hos Platinum Games hintet kraftig om et «Bayonetta 2», blant annet overfor Game Informer bare uker etter at «Bayonetta» ble lansert.

Og nå sist i et ferskt intervju med Eurogamer - der det mellom linjene nesten kan virke som om arbeidet med et slikt spill allerede er godt i gang.

- Det finnes ingen konkret plan som vi kan uttale oss om. Men «Bayonetta» er definitivt en spesiell spillmerkevare for oss. Vi elsket å lage det spillet og syns det var en virkelig sterk tittel, sier Atsushi Inaba, en av grunnleggerne bak utviklerstudioet Platinum Games.           

Inaba er involvert i «Vanquish», et futuristisk skytespill som kan demospilles allerede nå om du eier en PlayStation 3 eller Xbox 360 og har betalt bredbåndsregningen din. «Vanquish» lanseres 22. oktober til de to nevnte plattformene.

«Bayonetta» er et spill som på mange måter bare kunne ha blitt lagd av et japansk spillstudio med noen frie tøyler. Det er nettopp en slik utvikler Platinum Games er. Folka som jobber der har tidligere lagd spill som det kunstneriske og ambisiøse «Okami» (for nå nedlagte Clover Studios) samt ultravoldelige, stilistiske «MadWorld» (2009).

Iført en åletrang dominatrix-lærdrakt, bruker heksen Bayonetta all sin list til å lokke demoner ned fra himmelen som hun i tur sparker, denger og kverker. Blant annet gjennom noen dødelige, koreograferte dansebevegelser – samt at hun kan supplere med håndvåpen som er festet på hælene hennes.

Vår anmelder liker tydeligvis den slags, og klinte like godt til med en toppkarakter da vi anmeldte en japansk versjon av «Bayonetta» på tampen av 2009.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3