Utvikleren snakker om «Bayonetta»-oppfølger

Platinum Games er så fornøyde med «Bayonetta» at de på ingen måte utelukker en oppfølger.

22. januar 2010 15:37

I mars-utgaven av Game Informer, snakker spillskaper Hideki Kamiya i Platinum Games åpent om en «Bayonetta»-oppfølger.

På spørsmål om hva utviklerne jobber med nå, svarer han nemlig:

- Vi har åpenbart kjærlighet overfor arbeidet vi gjør, så jeg ser ingenting galt med et «Bayonetta 2», sier Kamiya ifølge Game Informer.

SPIN-OFF-SPILL?

Men om det blir en oppfølger, som kan virke sannsynlig etter disse uttalelsene, kan det tenkes at det blir med en liten tvist.

- Personlig ville jeg likt å tilnærme meg «Bayonetta»-verdenen fra en annen vinkel, eller i form av et spin-off-spill, fortsetter Hideki Kamiya.

Game Informer frister med flere godbiter i neste magasin, der de publiserer et intervju der spillskaperen svarer på spørsmål fra leserne vedrørende «Bayonetta».

Det som imidlertid er hevet over en hver tvil er at «Bayonetta» er 2010s første store spillslipp, og de fleste anmeldelsene har ligget i sjiktet «veldig bra» til «fantastisk». Vår anmelder tilhører sistnevnte, da han klinket til med toppscore.

Den langhårete heksen Bayonetta våkner fra en lang dvale og befinner seg raskt midt i en opprivende, voldsom konflikt. Dette er et hektisk, sexy og klin kokos slåssespill med komboer du neppe har sett maken til - og masse heidundrende action fra start til mål.

«Bayonetta» ble sluppet til Xbox 360 og PlayStation 3 den 8. januar.

Se trailer fra spillet:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3