«Bad Company 2» har nå tatt turen til Vietnam

Mer jungel i «Battlefield».

18. desember 2010 15:49

Under sommerens E3-spillmesse i Los Angeles, overrasket Electronic Arts litt med å annonsere en nedlastbar utvidelse til «Battlefield: Bad Company 2», førstepersonsskytespillet som ble lansert tidlig i år. Denne pakken gjør at spillet flytter litt på seg, både geografisk og historisk.

Riktignok har de svenske utviklerne i DICE tidligere erfaring med Vietnam-krigen og denne tidsepoken.

Vietnam-pakken kan nå lastes ned til PC, for eksempel via EA Store eller Steam. Den 21. desember kan du kjøpe utvidelsen til Xbox 360, og dagen etter til PlayStation 3 (fra onlinebutikkene LIVE Marketplace og PlayStation Store).

Prisen er cirka en hundrelapp, men kan variere litt avhengig av hvilken plattform du handler til.

I «Battlefield: Bad Company 2 Vietnam» havner vi i en ny krig. Du kan enten velge å spille som en amerikansk soldat eller bidra i den nordvietnamesiske hæren. EA skriver i en pressemelding at «den ugjestmilde jungelen i Vietnam våkner til liv med den prisbelønnede Frostbite-spillmotoren, og spillerne kan bruke omgivelsene til sin fordel på fem helt nye flerspillerkart, med luftangrep eller geriljataktikk».

Denne pakken innholder dessuten nye våpen, kjøretøy samt achievements/trophies.

Det er totalt fem nye kart inkludert og fire måter å spille på: Conquest, Rush, Squad Deathmatch og Squad Rush. Det femte og siste kartet, kalt Operation Hastings, låses først opp på den respektive plattformen når det er oppnådd 69 millioner laghandlinger, heter det i pressemeldingen.

Og har du ikke enda fått mettet behovet for svenskutviklet krigføring på PC eller konsoll, kommer det flere gode nyheter snart.

Det er nemlig all mulig grunn til å tro at vi snart kommer til å få mer informasjon om «Battlefield 3». Et spill som formelt sett ikke er annonsert enda, men som ble avslørt av EAs John Pleasant i fjor sommer. Spillutviklerne har allerede bestilt flybilletter til San Francisco, der DICE i månedsskiftet februar/mars skal forklare hvordan de har lagd teknologien til dette kommende spillet.

Denne uken ble forøvrig «Battlefield: Bad Company 2» sluppet til iOS-plattformen (App Store). Du kan handle mobilversjonen til iPhone/iPod Touch for 6 kroner i skrivende stund, i og med at EA har bestemt seg for å dumpe prisene på 70 spill.

NB! For å kunne spille denne flerspillerutvidelsen trenger du hovedspillet; «Battlefield: Bad Company 2».


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3