Ba fansen hjelpe med Metacritic-karakteren

- Den er mistenkelig lav, twitret «Modern Warfare 3»-sjefen.

10. november 2011 12:05

(PressFire): Brukerne av nettsiden Metacritic har vært usedvanlig harde mot det nylig lanserte «Call of Duty: Modern Warfare 3». Alle kan der legge igjen sin personlige mening i form av en karakter fra 1 til 10.

I skrivende stund er snittet 2,9 av 10 for Xbox 360-versjonen, basert på at 2253 brukere har stemt. Enda verre er det for pc-utgaven, som bare har oppnådd et snitt på 1,7 (fra 1135 stemmer).

Dette har inspirert Glen Schofield fra Sledgehammer Games – folka som har lagd «Modern Warfare 3» – til å komme med en utradisjonell oppfordring på Twitter:

- Hjelp til

- Jeg pleier vanligvis ikke å gjøre dette, men hvis du liker «Modern Warfare 3», gå til Metacritc og hjelp vår snittkarakter. Den er mistenkelig lav.

- Vær ærlig, men hjelp til hvis du er enig, skrev Schofield.

Meldingen ble senere slettet, ettersom Schofield mener han ble feiltolket av enkelte. Og mener sider som IGN prøver å lage sensasjonsstoff ved å bruke ord som; «trygler fansen om hjelp».

Metascore – snittet av karakterene fra ymse internasjonale spillpublikasjoner – er imidlertid hyggeligere for Schofield og hans utviklerkolleger. Xbox 360-versjonen ligger nå på 89 av 100 (Xbox 360). Pc-versjonen har 83 av 100, mens PS3-utgaven ligger et sted midt mellom med 88.

Schofield var også en ivrig twitrer like før lanseringen av «Battlefield 3». Der vitset han om at «BF3» hadde hatt enkelte tekniske problemer i forbindelse med sin beta-test. 

Også da valgte han å slette meldingen etterpå, og fulgte opp med en unnskyldning dagen etter.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3