Axl Roses «Guitar Hero»-søksmål avvist

Høyesterett ga Activision medhold.

11. februar 2013 10:45

(PressFire.no): I 2010 skrev vi om søksmålet hvor Guns n’ Roses-frontmann Axl Rose gikk til sak mot Activision for å bruke tidligere Guns n’ Roses-gitarist, Slash, i «Guitar Hero III».

Høyesteretten i Los Angeles har nå gitt Activision medhold og avviser dermed hele søksmålet fullstendig. I august ble anklagene om svindel avvist fordi søksmålet kom for sent etter utgivelsen. Det skriver San Marino Tribune.

Welcome to court

Rose hevdet at spillgiganten under forhandlingene om å få bruke låten «Welcome to the Jungle» lovet at verken Slash eller Velvet Revolver ville bli assosisert med «Guns n’ Roses».

Som kjent ble ikke bare Slash en figur i spillet, men var også på omslaget av spillet og ble brukt i markedsføringen av spillet som gitarhelt.

-Activision begynte å spinne et nett av løgn og bedrageri for å skjule sine egentlige intensjoner ved ikke å bare inkludere Slash og Velvet Rrevolver, men også å promotere spillet ved å utheve og forsterke assosiasjonene mellom Slash og Guns n’ Roses og bandets sang «Welcome to the Jungle», står det i saksdokumentene.

Surt i Guns n' Roses

Axl Rose har kranglet med de andre originale Guns n’ Roses-medlemmene i en årrekke.

I 2012 ble det originale Guns n’ Roses hedret i Rock and Roll Hall of Fame, men Axl Rose valgte ikke å delta i seremonien. Slash, Duff McKagan, Gilby Clarke, Steven Adler og Matt Sorum fremførte tre Guns n’ Roses-låter med Alter Bridge-vokalisten Myles Kennedy i stedet for Rose.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3