Augustlansering for «Deus Ex: Human Revolution»

Datoen er endelig spikret.

9. mars 2011 17:46

I utgangspunktet var «Deus Ex: Human Revolution» planlagt for butikkhyllene nå i mars, men i desember kom meldingen om at spillet ville bli utsatt til neste finansår. Grunnen skal ha vært et lite medgjørlig finansklima og blandede mottagelser.

- På grunn av svake salgstall for nye konsollspill i dette finansåret og tøff kritikk mot en nøkkeltittel, har selskapet innsett at forsterkninger i utviklingskapasitet i vårt digitale underholdningssegment som vårt mest kritiske, organisatoriske problem.

- Derfor har vi besluttet å bruke mer tid på å polere vårt kommende spill, «Deus Ex: Human Revolution», noe som betyr at utgivelsen blir flyttet fra nåværende finansår til neste, het det den gang fra spillutgiveren.

Poleringen går tydeligvis mot slutten, for nå har Square Enix endelig erklært den nye utgivelsesdatoen til spillet, og den blir 26. august.

- Vi er ekstremt stolte over «Deus Ex: Human Revolution» og kan ikke vente til vi endelig lar spillerne selv oppleve dette unike og fengende spillet, sier Eidos-Montreal-sjefen, Stephane D'Stous, i en pressemelding.

- De siste årene har teamet jobbet utrolig hardt for å skape et uforglemmelig univers som introduserer fans som er kjent med serien, så vel som nye spillere, til denne kraftfulle visjonen av fremtiden, hvor valgene du gjør påvirker spillopplevelsen din.

«Deus Ex: Human Revolution» utvikles til Xbox 360, PS3 og PC og slippes 26. august.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3