«Assassin's Kitten» er den søteste spillfilmen du får se i høst

Revolusjonære poter.

28. september 2014 17:35

(PressFire.no): Hvordan skulle «Assassin's Creed» bli om man byttet ut staute menn mot nusselige kattunger?

«Assassin's Kittens Unity», som du kan se i videovinduet i denne saken, tar seg av dette herlige konseptet.

Kortfilmen har allerede blitt populær innen spillrelaterte kretser på nettet siden den ble sluppet tidligere denne uka.

Fire sett poter svinger seg rundt i stil med «Assassin's Creed Unity»-traileren, som er det neste i serien. Nå skal handlingen legges til den franske revolusjonen.

Personlig utstyrt

Selv om det er tvilsomt at du kan innta katteskinnet når spillet lanseres, har i alle fall Ubisoft mengder av planer for å kunne spesialutruste sine spillefigurer som seg hør og bør i et flerspillerspill.

Hvordan dette kommer til å fungere viser spillstudioet frem i den seneste sniktitten på det kommende spillet.

Utrustningen er derimot ikke bare pynt. Ubisoft forklarer at utseende korresponderer med nytten. Med tunge rustninger kommer du til å kunne ta mindre skade, men snikingen blir betydelig forverret.

Sverd som svinges med større letthet kommer også til å gjøre mindre skade på motstanderen.

Talenter

I tillegg til garderobeforskjellene, kan man velge blant flere forskjellige talenter for å skape kombinasjoner i mellom spillerne. Idéen er å kombinere kamp-, bevegelse- og sniketalenter for å skape et velrundet massaskresystem, enten du spiller ensom eller med andre.

Selv om du kommer til å se dine spillerkompiser som andre medlemmer i broderskapet, styrer hver og en av dere figuren med navn Arno Dorian. Utrustningen hjelper med å skille dere fra hverandre.

Her kan du se filmen som viser hvordan samarbeidmodusen i «Unity» blir. 

«Assassins Creed Unity» skulle egentlig lanseres i slutten av oktober, men har blitt utsatt til 13. november, og kommer til Xbox One, PlayStation 4 og PC.

Toppbilde: Youtube-faksimile
Video (med tillatelse fra): Mr.TVCow.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3