Den franske revolusjonen må vente litt

«Assassin’s Creed Unity» er utsatt.

29. august 2014 09:58

(PressFire.no): Det er definitivt det største og viktigste spillet fra Ubisoft denne høsten.

«Assassin’s Creed Unity» markerer deres første bygd fra bunnen av til de nye konsollene, PlayStation 4 og Xbox One, og utviklerne hevder å ha brukt over tre år på å lage spillet.

Opprinnelig var datoen 28. oktober spikret. Nå er det imidlertid bekreftet at Ubisoft ser seg nødt til å skyve utgivelsen til 13. november.

Snart i mål

Det er nettopp jobben med de nye konsollene som gjør at utviklerne har bedt om å få to uker ekstra.

I og med at dette fullt og helt er et nestegenerasjonsspill, kreves det mye arbeid, mye produksjon og mye læring på veien, sier Vincent Pontbriand fra Ubisoft på selskapets blogg.

Det er alltid vanskelig å estimere nøyaktig hvor mye arbeid som kreves. Når vi nå rykker nærmere ferdigstilling, innser vi at vi snart er i mål – men vi er ikke helt der enda, forteller Pontbriand.

Tusenvis av revolusjonssultne

PressFire fikk selv en liten titt på hvordan «Unity» nå ser ut i forbindelse med GamesCom-spillmessa tidligere denne måneden. Mer sofistikerte bevegelser fra folk i mengdene, er noe av det første vi bet oss merke i.

Det er til og med bygd inn et helt nytt AI-system som gjør at forskjellige rivaliserende grupper i en diger folkemengde kan finne hverandre mens temperaturen øker – og begynne å slåss mot hverandre.

Dette er noe av grunnen til at «Unity» blir utsatt, forteller Ubisoft.

Arbeidet med å få selv de minste reaksjonene fra en i folkemengden til å stikke ut fra en gruppe på 3000 mennesker i Paris’ gater, bevegelsene ned til minste detalj når hovedpersonen Arno løper over hustakene:

– Det er disse tingene, forsterket tusenvis av ganger, som et utviklingsteam fokuserer på under den siste pussen for å kunne lansere et spill. Og med et åpent, massivt spill som «Assassin’s Creed Unity», blir slike elementer raskt en del av regnestykket, sier Ubisoft.

Flyttingen av dato gjør at begge «Assassin’s Creed»-spillene i år lanseres på samme dag, 13. november.

«Unity» er til de nye konsollene og pc. «Rogue», som fortsetter sjøslagene fra fjorårets «Black Flag», er til PlayStation 3 og Xbox 360.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3