- «Assassin’s Creed» tar turen til USA

Historisk sus i det neste spillet?

30. januar 2012 10:33

(PressFire.no): Ved et par anledninger har det dukket opp påståtte konseptskisser og spor som tyder på at Ubisoft planlegger å ta «Assassin’s Creed»-serien til Egypt.

Etter fjorårets «Assassin’s Creed: Revelations» har utviklerne sagt at de har rundet av det som har blitt en trilogi med hovedfiguren vi etter hvert har blitt godt kjent med, Ezio.

I det neste spillet – allerede bekreftet å være i rute til en lansering høsten 2012 – blir det et møte med en helt ny historie, setting og hovedperson.

- Annonseres i vinter

Dette bekrefter også en kilde Computer and Videogames har snakket med, som hevder å ha innsikt i planene for denne gullkalven til Ubisoft.

Handlingen i det neste «Assassin’s Creed» legges ikke til Egypt, men til den amerikanske revolusjonen og siste halvdel av 1700-tallet, hevder CVGs kilde.

Det var mye som skjedde i striden mot britene, og frem til uavhengigshetserklæringen til slutt ble undertegnet i 1776. Det kan tenkes at vi også får delta i kampene mellom de britiske kolonistene og innfødte indianere, noe som ble antydet i en spørreundersøkelse Ubisoft gjennomførte for å lodde stemningen for et nytt eventyr i denne spillserien.

Det ble også hintet om USA i utvidelsen kalt Da Vinci Disappearance – som kom ut etter slippet av «Assassin’s Creed: Brotherhood». Et sett med kartkoordinatorer pekte der mot staten New York.

CVG påpeker at det også dukket opp et bilde på tampen av «Revelations», der man ser en lysende jordkule med fokus på nettopp det amerikanske kontinent.

Spillsidens «muldvarp» påstår videre at spillet vil bli offisielt annonsert av Ubisoft før 31. mars. Inntil videre er dette definitivt noe som bør sorteres i ryktebunken.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3