«Assassin’s Creed Rogue» kommer likevel til pc

Lanseringen blir ikke før neste år.

14. oktober 2014 16:01

(PressFire.no): Det er ikke første gang Ubisoft drøyer litt med å lansere en pc-versjon av «Assassin’s Creed».

Når det gjelder «Assassin’s Creed Rogue», et av to nye tilskudd til denne serien, er det klart at ventetiden strekker seg over til neste år.

«Rogue» ble opprinnelig ikke bekreftet til pc da annonseringen kom tidligere i år. Men i den nyeste traileren – der historien til hovedpersonen Shay Patrick Cormac brettes ut – blir også en slik utgave avslørt.

Sjuårskrigen

«Assassin’s Creed Unity» er navnet på spillet til de nyeste konsollene, PlayStation 4 og Xbox One. Dette spillet kommer også til pc.

«Rogue» gis ut til forrige generasjon konsoller fra Sony og Microsoft. Det er Sofia-studioet som står bak dette, med hjelp fra flere andre Ubisoft-avdelinger.

Handlingen er lagt til perioden rundt «sjuårskrigen» (1756-1763), en konflikt som involverte flere av datidens stormakter.

Selv om «Rogue» beskrives som siste avsnitt i den nord-amerikanske sagaen, som startet med «Assassin’s Creed III» og fortsatte til fjorårets «Assassin’s Creed IV: Black Flag», åpnes kartet nå en smule.

Det blir flere sjøslag og nye våpen, har Ubisoft forskuttert. Også besøk til ferske landområder i denne sammenheng. Blant annet nye steder i Nord-Amerika og helt nord i Atlanterhavet.

Blodig historisk

«Assassin’s Creed Unity» dropper sjørøverfokuset og svinger i stedet giljotinen i revolusjonære Paris.

Mye tyder på det mest voksne og blodigste fra denne serien hittil.

Stiller du deg ved en av giljotinene utviklerne har plassert i sin versjon av Paris, vil du kunne se nye folk bli ledet fram og plassert i denne. Totalt en og en halv time med en slik aktivitet har de lagd, før det starter på nytt.

– Du vil se hodene til folk satt på påler. Du vil se hoder bli hogget av i giljotinen, fordi det er det som skjedde, fortalte spillets regissør til PressFire nylig.

Både «Rogue» og «Unity» lanseres 13. november. Windows-versjonen av førstnevnte kommer «tidlig neste år».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3