«Assassin’s Creed IV» kan bli en sverdsvingende pirat-fest

Ramsalt sjøsprøyt neste?

27. februar 2013 10:32

(PressFire.no): I går fikk Kotaku noen mystiske bilder som kan være fra det neste «Assassin’s Creed»-spillet, kalt «Black Flag».

Tipseren deres påstår er dette er fra de første reklameplakatene.

Yves Guillemot, sjefen for det franske spillselskapet bak, har allerede bekreftet at de har planer om å gi ut et nytt spill i serien i løpet av finansåret. Det strekker seg til 31. mars 2014.

Men foreløpig har Ubisoft ikke brettet ut detaljene rundt det nye «Assassin’s Creed».

Hils på Edward

Bortsett fra å vise det som påstås å være en ny hovedperson, har Kotaku også fått se et kart av de karibiske øyer.

Som vi ser øverst i hjørnet på bildet er året 1715. Det fremheves også andre ledetråder på kartet. Blant annet er Florida inkludert, sammen med en setning som omhandler et skipsforlis.

Examiner følger opp Kotakus informasjon med å bekrefte at de også har hørt at tittelen blir «Asssassin’s Creed: Black Flag». De viderebringer et bilde av det som påstås å være den nye hovedpersonen.

Turen går blant annet til Jamaica, Cuba og Bahamas, røper kartet.

Examiner hevder å ha fått bekreftet at navnet på den nye spillhelten er Edward Kenway. Han er faren til Haytham Kenway, fra «Assassin’s Creed III», skriver de. Det betyr i så fall at Edward er bestefaren til Connor fra fjorårets spill.

- Planlagt til de nye konsollene

Spillet kommer til å by på flere tilbakeblikk og historiske nikk til de tidligere spillene i serien. Historien til «Black Flag» er ført i pennen av Darby McDevitt, hevder Examiner.

Ubisoft skal ha planer om å vise fram spillet for ansatte eller samarbeidspartnere i slutten av denne måneden.

Foreløpig kjører spillet på en Xbox 360, til de første demonstrasjonene planlagt, men det eksisterer ambisjoner om å få «Assassin’s Creed: Black Flag» over på de nye konsollene også, skriver spillsiden.

Har vurdert co-op

Stemmer disse opplysningene, er det stor sjanse for at Ubisoft ligger omtrent på samme tidsskjema som i fjor. Da ble «Assassin’s Creed III» formelt annonsert den første uka i mars - etter at det i dagene før hadde lekket ut bilder og annen informasjon.

Kort tid etter kunne spillregissøren Alex Hutchinson for første gang brette ut detaljer om handlingen på Game Developers Conference (GDC) i San Francisco.

Ubisoft har foreløpig ikke bekreftet det neste spillet i «Assassin’s Creed»-serien.

På slutten av fjoråret var de ute for å ta temperaturen hos fansen med en spørreundersøkelse. Der ble det blant annet foreslått en samarbeidsmodus i énspillerdelen – og Ubisoft spurte hvordan folk stiller seg til en ny spillhovedperson.

Kotakus tipser hevder at plakatene du ser bilder av her skal ut i de første spillbutikkene allerede den 4. mars.

NB! Hovedbildet er fra fjorårets «Assassin's Creed III», som også inneholdt litt maritim action.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3