Lyst på mer «Assassin’s Creed» neste år?

Ubisoft tar temperaturen for en oppfølger.

30. november 2012 07:33

(PressFire.no): Selv om Ubisoft tidligere har antydet at de kan komme til å ta en pustepause i serien, er det gode nok grunner til å bare kjøre på i «Call of Duty»-stil.

Serien er den mest innbringende for selskapet, ved siden av «Just Dance»-spillene.

Praten om pause kom i 2010, og da trodde produsent Jean-Francois Boivin at 2011 kom til å bli et hvileår i intervjuet med Eurogamer. I stedet ble «Assassin's Creed: Brotherhood» resultatet.

Etter «Assassin’s Creed II» kom det to oppfølgere som utbroderte universet litt, gjennom «Assassin’s Creed: Brotherhood» og «Revelations». Ikke tradisjonelle oppfølgere, men sidespor og fordypning med enkelte tekniske nyheter og muligheten til å utforske mer.

Kanskje vurderer det franske spillselskapet å gjøre noe lignende neste år, med «Assassin’s Creed III»?

Lyst på co-op?

Ubisoft har i følge The Gaming Liberty vært ute og spurt potensielle kunder hva de ønsker seg av en oppfølger.

Blant annet lurer de på hvordan stemningen er for å introdusere samarbeid i enspillerdelen, altså la en annen spiller hoppe inn og hjelpe deg gjennom de historiske flokene.

Nettsiden har også tatt skjermbilder av det som påstås å være fra Ubisofts spørreundersøkelse. Der spør man ikke bare om fremtiden, men lurer også på kundenes opplevelse av «Assassin’s Creed III».

- Vil du kjøpe et nytt spill i serien neste år?

Interessant nok blir det også spurt om å foreta en sammenligning med Naughty Dogs «Uncharted 3: Drake’s Deception».

Hvorvidt dette skyldes at Ubisoft vurderer å tilrettelegge eventyret mer i stil med Nathan Drakes utskeielser, er uvisst.

Det blir også spurt rett ut: «Hvis det skulle bli tilgjengelig neste år, hvor trolig er det at du kommer til å kjøpe det neste Assassin’s Creed-spillet»?

Stemningen for et gjensyn med Connor, hovedpersonen i «Assassin’s Creed III», og Desmond, er også noe Ubisoft tar for seg, skriver The Gaming Liberty.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3