«Assassin’s Creed III»-handlingen kan være avslørt

Den amerikanske revolusjonen bekreftet?

1. mars 2012 10:19

(PressFire.no): Vi har tidligere skrevet om «Assassin’s Creed III», som har fått bekreftet dato 30. oktober.

Etter at Ezio- og Altair-historien ble avsluttet i «Assassin’s Creed: Revelations» har imidlertid det store spørsmålet vært hva som blir handlingen i det nye spillet.

I slutten av januar skrev vi om at CVG hadde en kilde som mente at det nye spillet vil foregå midt i den amerikanske revolusjonen.

Nå kan det se ut til at katten er ute av sekken - for en butikkansatt hos kjeden Best Buy skal ha sendt et bilde til Kotaku som viser et bilde av forhåndsbestillingsmateriale fra Ubisoft.

Bildet viser «Assassin’s Creed III»-logoen, det amerikanske flagget slik det så ut under den amerikanske revolusjonen og en person kledd i deler som typisk assosieres med den amerikanske revolusjonen.

For de som ser nøye etter kan det også se ut som hovedpersonen denne gangen i en eller annen form kan ha relasjoner til indianere.

Det går nå også rykter om at Ubisoft vil avduke det nye spillet under Game Developers Conference i San Francisco kommende mandag. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3