- «Assassin’s Creed 3» kommer i år

Planene for en rekke storspill kan ha lekket.

15. februar 2012 08:45

(PressFire.no): Spillplanene til franske Ubisoft kan ha havnet på avveie, og inneholder en del storkanoner: «Assassin’s Creed 3», et nytt «Prince of Persia» og «Brothers in Arms: Furious 4» blir alle utgitt i år, hevder Gameranx.

Foreløpig vet vi ikke mye om det neste «Assassin’s Creed», men Ubisoft har allerede indikert at de også i år vil gi ut et nytt tilskudd til denne bestselgerserien.

Gjennom fjorårets «Assassin’s Creed: Revelations», det totalt fjerde, ble historien om Ezio avsluttet. Vår anmelder mente dette spillet hadde en følelse av pliktløp over seg, og nøyde seg med å belønne det med fire av seks øyne på terningen.

USA eller Egypt?

- Det neste «Assassin`s Creed» tar turen til USA, hevdet en kilde CVG snakket med for noen få uker siden.

Det har fra før versert rykter om at Egypt kan bli reisemålet for «Assassin’s Creed».

Ubisoft har uttalt seg om denne lanseringslistelekkasjen, og forteller at de føler seg beæret over oppmerksomheten de nå får.

- Men listen er ikke helt nøyaktig. Vi garanterer at du vil få høre mer om den fantastiske rekken av spill, direkte fra oss, sier en Ubisoft-representant til Gamespot.

«Ghost Recon» og «Prince of Persia»

Den påstått lekkede oversikten over Ubisoft-spill tar videre for seg et knippe spill som alle ble vist under fjorårets E3-messe.

«Brothers in Arms: Furious 4», som utvikles av Gearbox, et nytt spill i en klassisk serie som raskt ble sammenlignet som en blanding av Tarantino-filmen «Inglorious Basterds», pluss spillene «Borderlands» og «Bulletstorm».

«Far Cry 3» kommer også ut i 2012, står det på listen Gameranx har fått tak i, og det mye utsatte «Ghost Recon: Future Soldier» blir også ferdig i løpet av året. Det samme gjelder «lillebror» «Ghost Recon: Online» som vi i PressFire fikk en titt på under E3-messen i fjor sommer.

Den mystiske «Prince of Persia»-tittelen på oversikten røper ikke mye av hva vi kan forvente, men det går fram at spillet er for Nintendo Wii og 3DS. Og selvsagt; det kommer mer i den populære «Just Dance

»-serien.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3