Apokalypsen nærmer seg i «Trials Evolution»

- Mer innhold enn noen gang før. Ny utvidelse kommer snart.

6. desember 2012 10:47

(PressFire.no): I oktober ga finnene i RedLynx oss den første ekstradosen til «Trials Evolution», kalt Origin of Pain.

Nå gjør de seg klare for å bygge ut det balanserende, fysikkbaserte motorsykkelspillet igjen.

Klar for 40 nye baner?

I løpet av desember kommer nemlig Riders of Doom, en utvidelse med 40 nye baner.

Disse er lagt til det apokalyptiske Big Sand Lands, et nytt og svært område som du kan se mer av i den første traileren som er sluppet (nederst i saken).

En ny motorsykkel følger også med i pakken, i tillegg til hundrevis av nye objekter som kan brukes til å skape egne baner. Dessuten er ti nye skill games med.

Dommedagsstemning i «Trials»

På sin YouTube-profil skinner det igjennom at RedLynx har tenkt på ri på dommedagsbølgen. Mayakalenderen har skapt litt ekstra oppmerksomhet mot 21. desember 2012.

Kanskje blir dette også lanseringsdatoen for Riders of Doom?

Så langt sier ikke Ubisoft og RedLynx mer enn at denne utvidelsen lanseres på Xbox LIVE Marketplace «i løpet av desember».

- Noen mener Mayaene spådde at verden går under i desember 2012. Hva de ikke så for seg var at de fire motorsyklister av apokalypsen ville åpenbare seg – the Riders of Doom!, står det på den offisielle YouTube-kanalen.

- Fullstappet med innhold og nye måter å spille på, Riders of Doom har mer innhold enn noen gang før, står det videre.

Denne utvidelsen kommer eksklusivt til Xbox 360, via LIVE Marketaplace, i løpet av desember. Denne vil koste 400 Microsoft-poeng (33 kroner). En pc-versjon er planlagt til neste år. Se traileren her:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3