«Trials»-smerten blir nå enda hissigere

36 nye baner – og BMX-sykler!?

5. oktober 2012 09:49

(PressFire.no): Finnene i RedLynx, en gjeng som definitivt dufter av eksos, har i dag tenkt å gi deg mer å tygge på.

I denne første utvidelsen til «Trials Evolution» får du 36 nye baner, der ti av disse er dedikert til supercross – pluss en helt ny spillmodus, BMX bike mode.

I pressemeldingen fra utgiver Ubisoft poengteres det at dette er første gang en sykkelmodus dukker opp i et «Trials»-spill.

Det er også inkludert nye skill games og utstyr du kan dresse opp føreren din med. I den nye traileren, som du ser i denne saken, får vi også sett litt av variasjonen og det nye miljøet.

Utvidelsen heter «Origin of Pain». Plutselig husket vi nøyaktig hvor herlig-fryktelig det kan være når du virkelig møter veggen i «Trials»…

Ubisoft, som nå eier RedLynx, skriver i pressemeldingen at det hittil er lagd over 160 000 baner av kreative spillere. Fra Track Central, som samler all denne brukerskapte galskapen, har folk lastet ned baner hele 27 millioner ganger.

For å stimulere til skaperlysten er det 100 nye objekter i denne nedlastbare utvidelsen – som vil utvide mulighetene når det gjelder hva du kan finne i Track Central fremover, håper Ubisoft og RedLynx.

Den nedlastbare dosen ekstrastoff til «Trials Evolution» havner på Xbox LIVE Marketplace i løpet av fredagen. Prisen er 400 Microsoft-poeng (33 kroner).

PS: En pc-versjon av spillet er bekreftet, en såkalt Gold Edition, der også «Trials HD» er inkludert. Denne utgivelsen kommer en gang neste år.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3