- Alle er i slekt, bortsett fra de med rødt hår

Kontroversiell «GTA»-kult gjenoppstår.

1. august 2012 14:08

(PressFire.no): Mens en hel spillverden stadig venter på håndfaste detaljer rundt «Grand Theft Auto V», har utvikleren Rockstar begynt å friste med sine sedvanlige tullenettsider.

Alt er selvsagt ment å fyre opp forventningene ytterligere.

«Grand Theft Auto V» ble formelt annonsert på tampen av fjoråret, men Rockstar har siden vært tause om en lanseringsdato.

De største optimistene hadde kanskje håpet at det ville dukke opp noe nytt i forbindelse med at utgiveren Take-Two i går orienterte om sine seneste kvartalsresultater og samtidig lettet litt på sløret om fremtiden. Men alt som kom ut av den seansen var fraser som at «spillet fortsatt er i utvikling» og at «Rockstar gjør fremskritt».

Det var alt Take-Two-toppene ville si om den saken.

- Jorda er bare 157 år gammel

The Epilson Program er den største religiøse kulten i staten San Andreas.

Der foregår også handlingen i det neste spillet. Mye av historien vil være lagt til Los Santos (Los Angeles) og områdene rundt.

nettsiden, som nylig er oppdatert, finner vi en rekke «sannheter» som dette trossamfunnet er tuftet på.

Blant annet er alle med fødselsmerke avstamninger fra romvesener. Jorda er bare 157 år gammel, kan vi også lese. Dessuten er sæd bare en myte og reinspikka løgn, satt ut i live av biologilærere, heter det på nettsiden til The Epilson Program.

Alle er i slekt med hverandre. Bortsett fra mennesker med rødt hår, hevder trossamfunnet videre, og slår også fast at menn er ment å ligge med ni nye partnere hver bidige uke. 

Kvinner skal ha seks partnere for samkvem ukentlig - bortsett fra i juli måned, da må de ha sex med fem forskjellige menn hver bidige dag.

«»

Mer GTA-tull på twitter

Videre sier The Epilson Program at du som er interessert i å lese den hittil uskrevne boken, ført i pennen av Cris Formage, kan gjøre nettopp det.

Denne boka skal antageligvis forklare i dybden hva denne kulten mener og tror på, og hvorfor.

- Den vil bli skrevet når vi alle er klare. Cris er også veldig tydelig på et annet punkt: Selv om den ikke er ferdig, kan den leses av de som er villige til det.

Alt du trenger å gjøre er å sende en sjekk til en mystisk adresse står det på nettsiden, noe vi på ingen som helst måte tror vil gi særlig valuta for pengene.

Rockstar har samtidig åpnet en Twitter-konto om du vil ha mer informasjon om The Epilson Program. Forhåpentligvis vil det snart også åpenbare seg noe håndfast om «Grand Theft Auto V».

Det at markedsføringen nå er blitt giret opp, er et godt tegn for alle som er utålmodige. Siden annonseringen i november i fjor, er to offisielle skjermbilder - som du ser til høyre - det eneste som har sivet ut fra Rockstar.

PS: Denne uken skulle etter planen «Grand Theft Auto III»  lanseres på PlayStation 3, via PlayStation Store. Slippet av 2001-klassikeren ble imidlertid utsatt på ubestemt tid etter usikkerhet knyttet til musikkrettigheter. Ny dato er foreløpig ikke kjent.

«Grand Theft Auto V»  har foreløpig ikke fått bekreftet en dato eller hvilke plattformer spillet utvikles til.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3