– Agent 47 er rovdyret som jakter sitt bytte, verden rundt

Nye «Hitman» blir åpent og eksotisk.

16. januar 2014 16:25

(PressFire.no): Etter en tid med usikkerhet og spekulasjoner rundt framtiden til «Hitman»-serien, har IO Interactive nå beroliget Agent 47-menigheten gjennom et åpent brev.

Danskene jobber med det neste spillet i serien, som kommer til både pc og de nye konsollene.

– Spillet har vår hele og fulle oppmerksomhet akkurat nå, men vi ville bruke litt tid på å fortelle litt. I det neste spillet vil du oppleve en verdensomreisende Agent 47 på toppen av sin karriere – rovdyret som jakter sitt bytte, verden rundt.

Med seg på denne reisen får Agent 47 hjelp fra Diana Bumwood og hele ICA (International Contract Agency), opplyser IO Interactive.

– 

Et ekstremt detaljnivå

Det er tydelig at de danske spillmakerne er opptatt av å ikke tråkke fansen på tærne, de stresser nemlig at spillet vil «fokusere på kjernen av «Hitman»-fantasien der du bruker et bredt spekter av verktøy for å ta ut en mangfoldig gruppe mål».

Miljøene i neste «Hitman» blir utvidet, åpne og eksotiske.

IO drar med seg erfaringene de fikk gjennom det forrige, «Hitman Absolution», og bygger det første PS4/Xbone-spillet med sin Glacier 2-motor.

– Vi drar også inspirasjon fra tidligere titler, som «Contracts» og «Blood Money», røper spillutviklerne.

– Det betyr at vi pakker et ekstremt detaljnivå i de største brettene vi noen gang har lagd til et «Hitman»-spill. Vi har tilegnet oss en åpen, ikke-lineær måte å designe brettene på, noe som vil sikre at opplevelsen utspilles over store sandkassenivåer uten lagringspunkter, sier IO i brevet.

 Målet er å skape levende, troverdige brett som «puster» - noe som vil åpne for at spillere kan leke med AI-en for å skape disse unike øyeblikkene enhver «Hitman»-fan elsker.

Contracts blir med videre

IO Interactive tar med seg Contracts-modusen fra «Absolution».

Denne måten å spille på ble først presentert under GamesCom i 2012. Her kan du skape utfordringer og dele dem med venner og andre. Her er målet å gi folk initiativ til å la kreativiteten flomme.

Flere detaljer om det neste «Hitman»-spillet får vi senere i år.

– Det er så mye vi har planlagt, og vi er utrolig oppstemte over fremtiden til «Hitman», sier IO avslutningsvis.

I forrige uke meldte Variety at «Homeland»-skuespiller Rupert Friend tar over hovedrollen etter avdøde Paul Walker. Det er nemlig også en ny «Hitman»-film på trappene.

Lanseringsvindu, tittelen på dette sjette «Htiman» og plattformer er så langt ikke bekreftet, men pc og «nye konsoller» er med i planene. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3