Advarer mot «Halo 4»-bløff

Får du tilbud om å teste betaen nå, er det for godt til å være sant.

19. januar 2012 10:06

(PressFire.no): Microsofts største Xbox 360-tittel i år er «Halo 4». Det ble klart at sagaen fortsetter etter at annonseringen rundet av selskapets E3-pressekonferanse i fjor sommer.

Foreløpig vet vi ikke når «Halo 4» skal være lanseringsklart, men det skal være klart til jul. Og før den tid er det muligheter for at det blir gjort klart for en beta-testing. Men ikke enda, og ikke før Microsoft har fortalt når og hvordan det skal skje.

I den sammenheng har David Ellis fra utvikleren 343 Industries nå advart folk mot tilbud om betatesting. Sjansen for at du kan bli utsatt for svindelforsøk eller lureri er overhengende, mener Ellis.

- Ser du en nettside som tilbyr deg å registrere deg for en «Halo 4»-beta, vær våken. DET ER IKKE EKTE!, skriver Ellis på Twitter.

Det finnes flere nettsider som utgir seg for å være offisielle, som tilbyr beta-påmelding og samtidig vil ha personlig informasjon om deg. Dette advarer nå altså 343 Industries mot. 

Mange forventet at det ville bli inkludert tilgang til «Halo 4»-beta i forbindelse med lanseringen av «Halo: Anniversary Edition» like før jul, men det skjedde ikke.

- Mange spurte oss om dette, og vi burde antagelig ha klargjort dette før, men det blir ikke inkludert en multiplayerbeta i «Anniversary Edition», fortalte 343-sjef Frank O’ Connor i forbindelse med PAX i fjor høst, ifølge 1Up.

 

«Halo 4» lanseres til Xbox 360 før julen 2012. Foreløpig er det ikke sagt noe om når en beta rulles ut.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3