Fire «Halo»-spill på vei til Xbox

Den årlige E3-galskapen er i gang, og først ute av de tre store pressekonferansene var Microsoft. Dagens store overraskelse var sannsynligvis annonseringen av ikke bare ett nytt «Halo»-spill, men fire.

6. juni 2011 21:33

Tidligere i dag, bare minutter før pressekonferansen startet, begynte ryktekverna å gå på internett. Et skjermbilde lekket ut skulle visstnok inneholde informasjon om en remake av det første «Halo»-spillet samt et lite skjermbilde fra «Halo 4». Det viste seg etterhvert å stemme ganske godt.

Under konferansen fikk de oppmøtte en liten smakebit av en oppusset versjon av originalspillet fra 2001, kalt «Halo: Combat Evolved Anniversary». Denne benytter seg av grafikkmotoren til «Halo: Reach» og er utviklet av Saber Interactive i samarbeid med Certain Affinity. Du kan også for første gang spille spillets singleplayer-modus sammen med andre over internett på en legitim måte.

Helt på tampen av konferansen fikk vi se en teaser-trailer for «Halo 4». Ikke mye i form av gameplay fra spillet, men heller et glimt til hva vi kan forvente oss når spillet slippes mot juletider neste år. Du kan selv se denne traileren i bunnen av saken.

Du vil igjen ta kontroll over Master Chief, for første gang på fem år, og denne gangen ser det ut til at det vil være et enda større fokus på kjemping ute i verdensrommet.

Samtidig kunne Microsoft fortelle at dette faktisk er starten på en helt ny trilogi i «Halo»-serien, hvilket betyr at det ikke bare var «Halo 4» som ble annonsert i dag, men også «Halo 5» og «Halo 6». En gledens dag for fans av serien, med andre ord, selv om hvilken konsoll de to sistnevnte vil komme på fortsatt er et mysterium.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3