«Sonic Superstars»-salget under forventning

Innrømmer at lansering samtidig som «Mario» var dumt.

30. november 2023 11:40

(PressFire.no): Sega sier til sine investorer at deres «Sonic Superstars» ikke har møtt interne forventninger.

Det kommer fram av nye kvartalsrapporter fra selskapet, der salget av det nyeste spillet med det blå pinnsvinet diskuteres.

Les vår anmeldelse: – Hvor mange sjanser skal Sonic Team få?

Sega er likevel optimistiske og håper at juletida vil gi mer salg – siden det er der de skal bruke 90 prosent av reklamebudsjettet.

Segas president Haruki Satomi innrømmer likevel at lanseringstidspunktet kanskje ikke var det smarteste selskapet har pønsket ut.

«Superstars» ble nemlig gitt ut bare tre dager før «Super Mario Bros. Wonder» – det første todimensjonale «Mario»-spillet på elleve år, som har blitt det raskest selgende spillet i serien.

– Vi tror at påvirkningen fra en stor tittel fra et annet selskap som ble utgitt på samme tid ble stor, men vi planlegger å øke reklameringen mot juletiden, spesielt i vestlige markeder, sier Satomi.

– Både Metacritic-karakteren og brukerkarakterene er høyere enn «Sonic Frontiers», og vi har lyst til å fortsette å selge bra.

Les også: – Super Mario Bros. Wonder er nydelig kaotisk galskap.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3