«Super Mario Wonder» er den største «Mario»-lanseringen noensinne

Wowie Zowie!

8. november 2023 11:20

(PressFire.no): For noen dager siden ga Nintendo ut nye finanstall, der det ble klart at Switch slett ikke er død – selv om konsollen er inne i sitt syvende år på markedet.

Nå kommer det også tall på seriene til Nintendo, der selskapet slår seg på brystene med tallene for lanseringen av «Super Mario Bros. Wonder».

Spillet ble lansert 20. oktober, og på to uker har spillet solgt 4,3 millioner eksemplarer. 

Det er den mest populære lanseringen av et «Super Mario»-spill noensinne, ifølge Nintendo – med forbehold om at de bare har talt spillsalg på denne måten siden Wii-tiden.

(Bilde: Nintendo)

Selskapet sier også at «Super Mario»-filmen som kom til påske har hatt en stor innvirkning på salget av tidligere «Mario»-spill til Switch – opp med 30 prosent siden i fjor.

På mobil har nedlastingene av «Mario Kart Tour» og «Super Mario Run» økt med 40 prosent.

Fem nye spill som omhandler Mario-universet skal komme til Switch de neste månedene: «Luigi's Mansion 2 HD», «Princess Peach: Showtime», «Super Mario RPG», «Mario Vs. Donkey Kong» og «Paper Mario: The Thousand-Year Door»

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3