– Ingen Switch-oppfølger før 2025

17. februar 2024 13:16

(PressFire.no): Nintendos neste konsoll har lenge vært ventet å skulle komme ut en gang mot slutten av året.

Planene for Switch 2 har vært en slags åpen hemmelighet i bransjen i en stund, spesielt etter at det ble klart at Nintendo viste fram konsollen til utviklere under Gamescom i fjor. Mer enn åtte prosent av utviklere sier de jobber med spill til den enda ikke-annonserte konsollen.

Men nå kommer altså kontrabeskjeden fra flere hold: Både Bloomberg, Eurogamer og Video Games Chronicle sier, uavhengig av hverandre, at de har kilder som bekrefter at Switch 2 ikke kommer før i 2025.

Ifølge Bloomberg skulle Switch 2 komme ut rundt juletider i år, men at Nintendo nå har varslet utgivere som jobber på konsollen at lanseringen heller kommer neste år – og tidligst i mars.

Eurogamer melder at Nintendo har flyttet lanseringen for å sikre at lanseringen har nok spill. Deres kilder mener konsollen fortsatt vil komme i løpet av finansåret, som avsluttes i mars.

En lansering i mars kan dermed virke sannsynlig. Switch, som straks går inn i sitt åttende år på markedet, ble lansert i mars 2017.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3